Hvordan skifter du bank på fakturaen

Ømer Akbas2021-11-15
Tilbage til Fakturering

Du kan let ændre på den bank, hvis oplyseringer skal stå på din faktura. Det kan være, at du har lavet en ny indtægtskonto i banken, og vil ændre sådan at dine betalingsoplysninger henviser til den end den Billy har opsat som standard.

• Vælg Indstillinger (tandhjulet)
  • Vælg Virksomhed øverst. Der er både Bruger og Virksomhed.
  • Vælg Faktura
  • Vælg din nye bankkonto under Standard betalingskonto for fakturaer
  • Klik derefter Gem ændringer
  • Nu vil betalingsoplysningerne til den bankkonto blive oplyst, når du sender fakturaer ud til dine kunder