Hvordan skifter du bank på fakturaen

Oliver Storm Pallesen

8. august 2014

Du kan let ændre på den bank, hvis oplyseringer skal stå på din faktura. Det kan være, at du har lavet en ny indtægtskonto i banken, og vil ændre sådan at dine betalingsoplysninger henviser til den end den Billy har opsat som standard.

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Program indstillinger
Ændre bank på faktura
  • Vælg din nye bankkonto under Indbetalingskonti for valutaer
  • Klik Gem
Ændre bank på faktura
  • Nu vil betalingsoplysningerne til den bankkonto blive oplyst, når du sender fakturaer ud til dine kunder