Sletning af oprettet konto

Oliver Storm Pallesen

2. april 2015

For at slette en konto, skal du først finde kontoen inde under Kontoplanen.

• Vælg Regnskab
  • Vælg Kontoplan
Sletning af konto

Her skal du finde den bestemte konto, holde musen henover den og klikke på skraldespands ikonet.

Sletning af konto

Hvis du førhen har lavet posteringer på kontoen, kan du ikke slette kontoen. Dette gælder også hvis posteringerne er annulleret på kontoen. I stedet for at slette kontoen kan du arkivere den, ved at klikke på rediger-ikonet i stedet for.

Sletning af konto

Og sæt flueben ved Arkiveret.

Sletning af konto

På den måde bliver kontoen skjult.