Sletning af oprettet konto

Carlo Faraj2021-11-23
Tilbage til Regnskab og bogføring

For at slette en konto du selv har oprettet, skal du først finde kontoen inde under Kontoplanen.

  • Tryk på Indstillinger (tandhjulet).
  • Vælg Virksomhed øverst. Der er både Bruger og Virksomhed.
  • Vælg Regnskab.
  • Vælg Rediger kontoplan nede i højre hjørne.
  • Tryk på Opret konto i øverste højre hjørne.

Her skal du finde den bestemte konto, holde musen henover den og klikke på skraldespands-ikonet.

Hvis du allerede har lavet posteringer på kontoen, kan du ikke slette kontoen. Dette gælder også hvis posteringerne er annulleret på kontoen. I stedet for at slette kontoen kan du arkivere den, ved at klikke på øje-ikonet. Dette arkiverer kontoen.

Arkiverede kontoplaner kan altid genfindes under Se arkiverede.