Sådan opsættes Smartweb integrationen via Storebuddy

Dato:4. november 2022
Læsetid:1 minut

Du har mulighed for at sætte Billy op med Smartweb gennem Storebuddy. Smartweb er en hosting virksomhed, som også tilbyder webshops. Integrationen med Billy gør, at dine fakturaer fra webshoppen kan blive overført automatisk ind i Billy som kladder.

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og hos Smartweb, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Oprettelse af API-nøgle i Billy

Du kan se den korte video nedenfor eller læse vores guide for at se hvordan du opretter en API-nøgle i Billy. Det er super nemt, og tager kun 1 minut.

Oprettelse af bruger hos Smartweb

• Vælg Kontrolpanel
  • Vælg API
  • Af-klik API adgang
  • Klik Gem
  • Gå Adminstrative brugere
  • Klik Opret administrator bruger
  • Indskriv Brugernavn
  • Indskriv Adgangskode
  • Klik Opret

Opsætning af Smartweb integrationen hos Storebuddy

Vi skal have sat Smartweb integrationen op hos Storebuddy. Det gør vi ved at gøre følgende:

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Salgskanaler
  • Vælg Smartweb
  • Indtast din webshop url
  • Indtast Brugernavn (e-mail)
  • Indtast adgangskode

Integrationen er nu sat op.