Smartweb integrationen i Billy gør bogføringen fra webshoppen nemmere

Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

13. marts 2015

Du har mulighed for at sætte Billy op med Smartweb. Smartweb er en hosting virksomhed, som også tilbyder webshops. Integrationen med Billy gør, at dine fakturaer fra webshoppen kan blive overført automatisk ind i Billy som kladder.

Få integrationen

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en bruger hos Smartweb, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Oprettelse af API-nøgle hos Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
Integration med Smartweb
  • Skriv Smartweb under navn
  • Klik Opret
Integration med Smartweb
  • Gem din Billy API-nøgle
Integration med Smartweb

Oprettelse af bruger hos Smartweb

• Vælg Kontrolpanel
  • Vælg API
  • Af-klik API adgang
  • Klik Gem
Integration med Smartweb
  • Adminstrative brugere
  • Klik Opret administrator bruger
Integration med Smartweb
  • Indskriv Brugernavn
  • Indskriv Adgangskode
  • Klik Opret
Integration med Smartweb

Opsætning af integrationen

• Log ind hos Storebuddy
  • Vælg Salgskanaler
  • Klik Tilføj salgskanal
Integration med Smartweb
  • Vælg Smartweb
Integration med Smartweb
  • Indtast din webshop url
  • Indtast Brugernavn (e-mail)
  • Indtast adgangskode
Integration med Smartweb

Hvis du ikke har tilføjet Billy under bogføring, så skal du også tilføje den.

• Klik Bogføring i hovedmenuen.
  • Klik på Billy App-ikonet
Integration med Smartweb
  • Vælg opsætningsniveau

Opsætningsniveau handler om, hvilke konti Storebuddy skal bogføre på. Hvis du allerede har oprettet de forskellige konti, anbefaler vi at du vælger Avanceret opsætning ellers brug Simpel opsætning.

• Vælg salgsplatform
  • Indtast API-nøglen fra Billy
  • Klik Gem
Integration med Smartweb

Integrationen er nu opsat og samtlige ordrer fra din webshop ,vil fremadrettet bliver oprettet som fakturakladder i Billy. Selve overførelsen sker minimum hver 15 minut.

Integrationen er blevet udviklet af Storebuddy

Integration med Smartweb