Stripe integration med Storebuddy

Forfatter:Frederik Damgaard Kornvig
Dato:28. oktober 2021
Læsetid:1 minut

Sådan sætter du integrationen op

Du skal starte med at gå ind på din Storebuddy konto, hvor du skal trykke på Stripe integrationen.

• Tryk på Stripe integrationen

Nu kommer der et nyt vindue frem, hvor du skal logge ind på Stripe.

• Skriv dit brugernavn og kodeord.
  • Tryk på Sign in

Når du er logget ind, vil et vindue poppe op. Her skal du acceptere, at din Stripe-bruger bliver forbundet med Storrebudy.

• Tryk på Connect my Stripe account

Nu har du accepteret, at Storebuddy må hente data fra din Stripe-konto.

Til slut kommer der er et billede af, hvilket abonnement du har. Den pris, der kommer frem, stemmer overens med det abonnement, du allerede har.

Du har nu sat integrationen op og tilknyttet Storebuddy med Stripe.