Tilpas betalingsbetingelser og fakturanummerering

Forfatter:Michael Boman Hvid
Dato:6. december 2021
Læsetid:1 minut

Det er en god ide at have styr på dine betalingsbetingelser. Jo kortere betalingsfrist, jo før får du dine penge.

Betalingsbetingelser

• Tryk på Indstillinger (tandhjulet).
  • Vælg Virksomhed øverst. Der er både Bruger og Virksomhed.
  • Vælg Faktura.
  • Vælg Fakturaindstillinger midt for.
  • Vælg Standard betalingsbetingelser
  • Indstil nu din betalingsfrist for alle de fakturaer du sender ud.
  • Klik på drop-down for at ændre dine standard betalingsbetingelser
  • Du kan indstille din betalingsfrist på flere forskellige måder: * Antal dage efter fakturadatoen * Løbende måned plus antal ekstra dage udover * Fast betalingsdato * Eller slet ingen frist
  • Betalingsdato fremgår automatisk, når du opretter en ny faktura.
  • Du kan også indstille betalingsfrist på kundeniveau eller fra gang til gang, når du sender en faktura.

Fakturanummerering

• Du kan indstille dine fakturanumre til at være fortløbende eller om de skal indtastet manuelt i samme indstillingsside.
  • Klik på drop-down for at ændre din fakturanummerering
  • Vælger du at køre med fortløbende nummerering vil fakturanummeret blive til valgt automatisk når du opretter en ny faktura

Du kan vælge at indtaste det næste fakturanummer i rækkefølgen under feltet næste fakturanr.

Ønsker du selv at vælge dit fakturanummer når du opretter en ny faktura, så skal du vælge manuel indtastning.