Tilpas betalingsbetingelser og fakturanummerering

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Trine Bentkjaer

1. februar 2014

Det er en god ide at have styr på dine betalingsbetingelser. Jo kortere betalingsfrist, jo før får du dine penge.

Betalingsbetingelser

• Vælg først Indstillinger
  • Vælg Programindstillinger
Standard betalingsbetingelser og fakturanummering
  • Vælg Standard betalingsbetingelser
  • Indstil nu din betalingsfrist for alle de fakturaer du sender ud.
  • Klik på drop-down for at ændre dine standard betalingsbetingelser
  • Du kan indstille din betalingsfrist på flere forskellige måder: * Antal dage efter fakturadatoen * Løbende måned plus antal ekstra dage udover * Fast betalingsdato * Eller slet ingen frist
  • Betalingsdato fremgår automatisk, når du opretter en ny faktura.
  • Du kan også indstille betalingsfrist på kundeniveau eller fra gang til gang, når du sender en faktura.
Standard betalingsbetingelser og fakturanummering

Fakturanummerering

• Du kan indstille dine fakturanumre til at være fortløbende eller om de skal indtastet manuelt
  • Klik på drop-down for at ændre din fakturanummerering
  • Vælger du at køre med fortløbende nummering vil fakturanummeret blive til valgt automatisk når du opretter en ny faktura

Du kan vælge at indtaste det næste fakturanummer i rækkefølgen under feltet næste fakturanr.

Ønsker du selv at vælge dit fakturanummer når du opretter en ny faktura, så skal du vælge manuel indtastning.

Standard betalingsbetingelser og fakturanummering