Integration mellem Billy og VintripDK

Læsetid:1 minut

VintripDK er et online program til vinduespolering som gør det nemt for din virksomhed at planlægge, rapportere og fakturere dine aktiviteter. VintripDK har en kalender til hver bruger, som gør det let at planlægge opgaver og kørsel mellem kunder. Med en integration mellem Billy og VintripDK vil du nemt kunne få bogført dine fakturaer automatisk og dermed spare tid på manuelt arbejde.

Oprettelse en ny API-nøgle i Billy

I Billy er det nemt at oprette en API-nøgle. Du kan følge vores guide til hvordan du opretter en API-nøgle i Billy eller du kan se denne korte video om oprettelsen af API-nøglen i Billy.

Opsætning af integrationen til VintripDK

• Log ind på VintripDK
  • Tryk Generelt
  • Tryk Generelt igen
  • Tryk Oprette bruger
  • Klik Ændre Rettigheder
  • Rul ned i bunden
  • Sæt et flueben i boksen under BillyDK
  • Klik Gem
  • Klik Generelt
  • Klik Generelt igen
  • Klik BillyDK
  • Klik Ny ssh nøgle
  • Udfyld informationerne med adgangskode, mail og API-nøglen fra Billy
  • Klik Submit

Nu har du integreret Billy og VintripDK med hinanden