Integration til Virtuemart

Dato:7. oktober 2016
Læsetid:2 minutter

Det er muligt at integrere din Virtuemart platform med Billy. På denne måde vil dine fakturaer fra din webshop blive automatisk overført i Billy som fakturaer. Derfor slipper du altså for oprette kontakterne, produkterne og fakturaerne en gang til.

Hvis du ønsker at IEX Integration skal varetage installlation og opsætning for dig, kan du kontakte dem her.

Download integrationen

I denne artikel vil vi vise, hvordan du hurtigt opsætter integrationen op, så du kan bogføre direkte fra Virtuemart til Billy.

Først opretter vi en API nøgle i Billy, derefter uploader vi et plugin til Virtuemart, som vi til slut kobler sammen hos IEX. Pluginet får du, når du har bestilt integrationen hos IEX. Der modtager du en zip-fil med plugin'et, som du skal downloade (til eksempelvis din computers skrivebord, så du nemt kan finde det).

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv navn
  • Klik Opret
  • Husk din adgangsnøgle

Download Billy-modulet

Du skal nu download IEX plugin'et. Det gør du ved, at logge ind i dit IEX dashboard med de login informationer, du har modtaget i mailen fra IEX:

Her skal du gå under Virtuemart og Download pakke (v. 2.0.3.3).

Installer modulet

I din Virtuemart shop under Udvidelser > Installer > Upload pakke skal du uploade modulet fra IEX.

I dit IEX dashboard skal du indsætte adgangsnøglen fra Billy under Billysbilling i Billys API-nøgle feltet. Afslut med Gem ændringer:

Under Billysbilling skal du nu konfigurere integrationen. Vælg Momsgrupper, Valuta og Hjemland. Hvis du ønsker fragt, rabatter og gebyrer oveført fra din webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som indtægtskonti i Billy og oprette dem som varer med eksempelvis varenumrene fragt, rabat og gebyr og indsætte disse under Fragt SKU, Rabat SKU, Gebyr SKU. Se vores guide til fragt her.

Under Virtuemart skal du nu tilføje din shop url og herefter Hent ordrestadier. Der skal du vælge hvilke ordrestadier, du ønsker overført til dit Billy regnskab og afslut med Gem ændringer.

Din integration er nu klar til automatisk at overføre ordrer, varer og kunder fra din Virtuemart webshop til dit Billy regnskab.

Integrationen er blevet udviklet af IEX integration