Wannafind integrationen i Billy gør bogføringen nemmere

Oliver Storm Pallesen

19. maj 2015

Du har mulighed for at sætte Billy op med Wannafind. Wannafind er en hosting virksomhed, som også tilbyder webshops. Integrationen med Billy gør, at dine fakturaer fra webshoppen kan blive overført automatisk ind i Billy som kladder.

Få integrationen

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en bruger hos Wannafind, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Oprettelse af API-nøgle hos Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
Integration med Wannafind
  • Skriv Wannafind under navn
  • Klik Opret
Integration med Wannafind
  • Gem din Billy API-nøgle
Integration med Wannafind

Oprettelse af bruger hos Wannafind

• Vælg Kontrolpanel
  • Vælg API
  • Afklik API adgang
  • Klik Gem
Integration med Wannafind
  • Adminstrative brugere
  • Klik Opret administrator bruger
Integration med Wannafind
  • Indskriv Brugernavn
  • Indskriv Adgangskode
  • Klik Opret
Integration med Wannafind

Opsætning af integrationen

• Log ind hos Storebuddy
  • Vælg Salgskanaler
  • Klik Tilføj salgskanal
Integration med Wannafind
  • Vælg Wannafind
Integration med Wannafind
  • Indtast din webshop url
  • Indtast Brugernavn (e-mail)
  • Indtast adgangskode
  • Klik gem
Integration med Wannafind

Hvis du ikke har tilføjet Billy under bogføring, så skal du også tilføje den.

• Klik Bogføring i hoved-menuen.
  • Klik på Billy App-ikonet
Integration med Wannafind
  • Vælg opsætningsniveau

Opsætningsniveau handler om hvilke konti Storebuddy skal bogføre på. Hvis du allerede oprettet de forskellige konti, anbefaler vi, at du vælger Avanceret opsætning ellers brug Simpel opsætning.

• Vælg salgsplatform
  • Indtast API nøglen fra Billy
  • Klik Gem
Integration med Wannafind

Integrationen er nu opsat og samtlige ordrer fra din webshop vil fremadrettet bliver oprettet som fakturakladder i Billy. Selve overførelsen sker minimum hver 15 minut.

Integrationen er blevet udviklet af Storebuddy

Integration med Wannafind