Integration mellem Billy og Zenegy

Forfatter:Alexander Spangsberg
Dato:18. oktober 2023
Læsetid:1 minut

Zenegy er et populært lønsystem - med integrationen til Billy kan du automatisk overføre lønsedler til dit regnskab.

Her viser vi dig hvordan du nemt sætter integrationen op.

Find din API nøgle

Log ind i Billy og opret en API-nøgle ved at gå til:

• Vælg indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik på opret adgangsnøgle
  • Gem din API-nøgle og gå til Zenegy

Log ind i Zenegy og sæt integrationen op.

• Gå ind i Apps
  • Vælg Billy som integrationspartner
  • Giv Billy adgang til din Zenegy-konto
  • Indsæt din API-nøgle
  • Vælg Opdateringsfrekvens
  • Vælg Kassekladde
  • Vælg Afdelinger, hvis du har flere virksomheder i Billy
  • Tryk Gem

Hvis du har haft Zenegy som integration før, kan du overføre lønposteringerne til Billy, så du ikke behøver overføre dem manuelt. Du skal bare vælge lønkørsel.

• Map dine konti i Billy med dine konti i Zenegy

Nu er integrationen opsat, og integrationen vil automatisk bogføre din løn, hvis det hele er sat korrekt op.

Til revisorer: Integrationen virker også på administratorniveau. Det betyder, at en administrator kan sætte integrationen op for alle deres kunder i Billy.

Rigtig god fornøjelse med integrationen.