Revisorpakke

3.995kr./pr. virksomhed
  • Billy regnskabsprogram basic planKomplet årsrapport med alle nødvendige filer til Erhvervsstyrelsen og SKAT
  • Billy regnskabsprogram basic planUdfyldt oplysningsskema
  • Billy regnskabsprogram basic planAl den hjælp, du skal bruge, til at komme i mål
  • Billy regnskabsprogram basic planRevisor gennemgår din bogføring
  • Billy regnskabsprogram basic planRevisor udfylder alle oplysningerne for dig
  • Billy regnskabsprogram basic planRevisor indberetter årsrapporten til Erhvervsstyrelsen (Selskab)
  • Billy regnskabsprogram basic planRevisor indberetter dit oplysningsskema til SKAT (Selskab)

Gør-det-selv

fra 2.495 kr./pr. virksomhed
  • Billy regnskabsprogram basic planKomplet årsrapport med alle nødvendige filer til Erhvervsstyrelsen og SKAT
  • Billy regnskabsprogram basic planUdfyldt oplysningsskema
  • Billy regnskabsprogram basic planAl den hjælp, du skal bruge, til at komme i mål

Revisorpakken

Revisorpakken er den ideelle løsning til dig der får sved på panden ved tanken om at lave årsregnskab. Med revisorpakken får du et komplet årsregnskab gennemgået af en revisor. Vores dygtige partner Årsregnskabet ApS er klar til at tage sig af årsregnskabet fra start til slut, så du kommer trygt gennem processen. Vi klarer også indberetningen for dig, så du blot kan læne dig tilbage og slippe bekymringerne. 

Revisorpakken er både til dig, som har komplicerede forhold i dit selskab f.eks. virksomehedsskatteordning, sambeskatning og fri bil eller bare gerne selv vil slippe for arbejdet. Du får en komplet årsrapport med indberetning for kun 3.995 kr. pr. virksomhed.

Gør-det-selv årsregnskab

Hvis du vil klare årsregnskabet til en billig pris, og ikke har noget imod at gøre det selv med hjælp fra sidelinjen, er Gør-det-selv pakken den rette løsning for dig. Du skal blot sørge for, at din bogføring er opdateret og afstemt. 

Du får selvfølgelig alt den hjælp, du har brug for til at komme i mål, så du ikke er overladt til dig selv. Du får et Gør-det-selv årsregnskab til 2.495 kr. pr. virksomhed.

Over 4.000 har købt deres årsregnskab hos Billy

Carolina VallejoBedste regnskabs program jeg nogensinde…
“Bedste regnskabs program jeg nogensinde har haft. Utrolig god service og support, af altid venlige og hjælpsomme medarbejdere…”Trustpilot review
Bettina SpendrupFørhen stod jeg selv for min bogføring
"Førhen stod jeg selv for min bogføring, som var meget besværligt og tidskrævende for mig. Nu bruger jeg Billy, som gør min bogføring overskuelig og utrolig let. Samtidig sparer jeg penge på ikke at skulle ansætte en bogholder. Jeg kan varmt anbefale Billy."Trustpilot review
Mads VeibyJeg kan klart anbefale Billy
"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."Trustpilot review

Hvem skal lave årsregnskab?

Årsregnskabet er en del af årsrapporten, og består som minimum af en resultatsopgørelse, balancen, ledelsespåtegning og anvendt regnskabspraksis. Alle virksomheder og selskaber har krav om at aflægge regnskab overfor myndighederne. Kravene varierer afhængig af, hvilken regnskabsklasse man er underlagt.

Virksomheder i regnskabsklasse A har for eksempel ikke krav om at aflægge årsregnskab, men alligevel vælger mange små virksomheder at gøre det, for at kunne fremvise det til kreditorer og andre interessenter.

Årsregnskab for selskaber

Alle selskaber (ApS, A/S, P/S) er påkrævet at aflægge årsregnskab. Helt konkret betyder det, at der skal indberettes en årsrapport til Erhvervsstyrelsen samt oplyse selskabets oplysningsskema (nyt navn for "selvangivelse") til SKAT. Kravene til årsrapporten afhænger af regnskabsklasse, hvor man skelner mellem regnskabsklasse B, C og D.

Som minimim skal en årsrapport indeholde en ledelsesbereting, resultatopgørelse, balance, anvendt regnskabspraksis, evt. noter og revisorpåtegning samt ledelsespåtegning (dog undtaget, hvis der kun er ét medlem i direktionen).

Årsregnskab for personligt ejede virksomheder

Kravene for personligt ejede virksomheder (PMV, enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber) er ikke lige så høje som selskaber, fordi de tilhører regnskabsklasse A. Eksempelvis skal man ikke indberette eller i det hele taget udarbejde årsrapport til Erhvervsstyrelsen. Dog kan det være et krav fra banker, investorer og andre eksterne parter, og derfor vælger flere alligevel at gøre det for at give interessenter indblik i virksomhedens økonomi.

Virksomheder der aflægger årsrapport efter regnskabsklasse A skal ikke indberette årsregnskab til Erhvervsstyrelsen, men i stedet oplyse virksomhedens oplysningsskema til SKAT".

Grundlæggende forudsætninger til årsrapporten

Grundlæggende skal årsregnskabet give et retvisende billede af virksomhedens økonomiske situation. Ifølge årsregnskabsloven skal årsrapporten udarbejdes efter 10 grundlæggende forudsætninger: 1. Klarhed, 2. Substans, 3. Væsentlighed, 4. Going concern, 5. Neutralitet, 6. Periodisering, 7. Konsistens, 8. Bruttoprincippet, 9. Formel kontinuitet, 10. Reel kontinuitet.

Når du får lavet dit årsregnskab i Billy, sørger vi selvfølgelig for, at du lever op til alle lovkrav. 

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig fra 08 - 23 alle ugens dage, hvis du har brug for hjælp til bogføring, årsregnskab eller programmet.

Du fanger os her i chatten, på billy@billy.dk eller 60 24 60 24.

FAQ
Hvad er forskellen på Revisorpakken og Gør-det-selv?
Hvor lang tid går der, før jeg får mit årsregnskab?
Kan I lave mit årsregnskab til mig?
Kan jeg købe årsregnskab med forskudt regnskabsår?
Kan jeg købe årsregnskab som Basic-bruger?