Holdsport

Installer nu

Udviklet af Holdsport,

Besøg Holdsport

Mere tid til foreningsliv

Tusindvis af klubber og foreninger i alle størrelser – fra store flerstrengede foreninger til små lokale klubber – benytter Holdsport til kontingentopkrævning, kommunikation og medlemsadministration online.

kategori

Webshop

Øvrigt

velegnet til industri

Foreninger

Tættere på medlemmet

Holdsport er dit helt uundværlige værktøj til medlemskoordinering og -kommunikation. Aldrig har du været tættere på foreningens medlemmer.

Automatiske opkrævninger

Kontingent og opkrævninger dannes og udsendes automatisk til medlemmerne.

Intelligent kalender

Bevar overblikket over aktiviteterne i klubben. Kalenderen sørger for, at du altid er opdateret på, hvad der rører sig på klubbens hold.

Om integrationen

Funktioner til alles behov

Holdsport er dit komplette system med funktioner til at klare alle slags opgaver  i en forening. Den interne kommunikation har aldrig været nemmere.

 1. Kalender
  Planlæg holdets kampprogram med træning, kampe, stævner og meget mere i én fælles online kalender for både træner og medlemmer.
 2. Kontingent
  Slå automatisk kontingentopkrævning til på hold og medlemmer. Spær medlemmer fra at deltage i aktiviteter, hvis ikke de betaler kontingent.
 3. App
  Tilmelding og kommunikation vedrørende kamp og træning foregår i Holdsport-appen, som er gratis for både trænere og medlemmer.
 4. Booking
  Administrer bane- og haltider, udstyr mm. i, hvor medlemmer selv reserverer tider. Mulighed for booking mod betaling.
 5. Medlemsoversigt
  Overskueligt og brugervenlig til både enkeltstående hold og større foreninger. Få styr på medlemsadministrationen.