BillypediaHvad er en CSV-fil?

Hvad er en CSV-fil?

CSV (comma-separated values) er en kommasepareret fil, der bruges til at flytte større datamængder mellem to databaser, som ikke er direkte forbundet.

Filtypen gemmer data i et tabelformat, hvor et komma adskiller hver kolonne og en ny linje adskiller hver række. CSV-filer er simple tekstfiler, som gør det nemt at importere og eksportere data ind i andre programmer, uanset hvilken type computer eller software der bruges.

Mange onlinetjenester som netbank eller Billy tillader brugerne at eksportere tabeldata fra hjemmesiden eller programmet til en CSV-fil. Disse filer kan derefter åbnes og ses offline i fx Microsoft Excel.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du kan få support alle ugens 7 dage både på mail, telefon og chat.

Prøv Billy gratis i 30 dage