Hvad er en fakturaservice?

En fakturaservice er en online service, som kan sende fakturaer for dig. Servicen sørger for, at det manuelle arbejde med at printe ud og sende med posten bliver ordnet automatisk. Det gør også, at din faktura bliver sendt med det samme og du slipper for en masse bøvl.

Hvordan bruger man en fakturaservice?

Mange fakturaservices er simple at bruge. Du indtaster alle oplysninger i formlen; det være sig din virksomheds oplysninger, oplysninger på kunden, betalingsdato, beløb kontonummer osv. Alle de oplysninger, som skal være på en faktura. Det bedste er, at langt de fleste services gemmer oplysningerne, så det går endnu hurtigere næste gang du skal sende en faktura. På den måde går det endnu hurtigere og lettere, når du skal fakturere.

Hvilke slags fakturaservices findes der?

Den mest almindelige fakturaservice er et regnskabsprogram ligesom Billy. Men en anden mulighed er mindre programmer, som kun har fakturering som service.

Hvis du vælger at bruge et regnskabsprogram, som din fakturaservice, følger der en masse anden brugbar service med, bl.a. bogføring. Det kan du læse mere om her.

Send rykker med fakturaservice

I Billys fakturaoversigt kan du se alle dine forfaldne fakturaer og starte en rykker- og inkassoproces direkte via CloudCollect. CloudCollect er udviklet og ejet af Advokaternes Inkasso Service, som tilbyder juridisk hjælp under processen. Hvis kunden betaler under rykkerprocessen, er denne service gratis. Du beholder også rykkergebyret.

Billy er det eneste regnskabsprogram i Danmark, der giver dig mulighed for at starte en rykker- og inkassoproces direkte via en advokat. Andre regnskabsprogrammer benytter inkassofirmaer, hvilket kan være mindre fordelagtigt, især når skyldneren er uenig i kravet eller når der er tale om et stort beløb.

En anden løsning end en fakturaservice

Hvis du gerne vil gøre livet lidt lettere for dig selv uden at skulle gå helt online med din fakturering, så kan du vælge at få dig en faktura-skabelon. Med den har du mulighed for hurtigt at opsætte fakturaen, som du gerne vil have den uden at skulle logge ind nogen steder. Du laver bare en google-søgning på fakturaskabelon og vælger den leverandør, som du synes bedst om. Det klares på få minutter.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du kan få support alle ugens 7 dage både på mail, telefon og chat.

Prøv Billy gratis i 30 dage