Gratis fakturaprogram

Billy er et gratis og online fakturaprogram til alle selvstændige med små og mellemstore virksomheder. Fakturaprogrammet opfylder alle formelle krav til fakturering, og det er enkelt at tilføje eget logo og designe sin egen faktura. Fakturaen kan sendes med e-mail som PDF eller som et link til Billys interaktive kundeportal. Billy understøtter også EAN og elektronisk fakturering. Send ubegrænsede fakturaer og få overblik over din økonomi med Billy. Billy er let at bruge, du er i gang på 2 min.Gratis Fakturaprogram Billy Free

    Med Billy Free kan du

  • Sende ubegrænsede fakturaer gratis og online
  • Sende elektroniske og EAN fakturaer
  • Få gratis support alle ugens 7 dage
  • Holde styr på dine kontakter
  • Designe personlige fakturaer
Billy Regnskabsprogram og Billy logo

Gratis fakturering

Med Billy kan du på få minutter oprette og sende en online faktura afsted. På fakturaen har du både mulighed for at tilføje dit firmas logo, ændre valutaen, give rabat, tilføje en personlig hilsen og meget mere.
Du kan sende lige så mange fakturaer du vil – med Billy Free faktura program er fakturering altid gratis. Oversigtsfunktion giver dig et gratis faktureringssystem med lynhurtigt overblik, så du ved præcis, hvilke fakturaer dine kunder har betalt og hvilke de skal betale.

Fakturaprogram med kontakter

Få styr på dine kontakter ved at bruge Billy som din adressebog. Slå kontakter op via din mobil eller iPad og vær sikker på, at du altid har styr på dine kunder.

Du har i Billy mulighed for at importere og eksportere dine kontakter. Med denne funktion kan du nemt tilføje kontakter ved at indlæse CSV-filer.

Sikkerhed og backup

Billy benytter sig af SSL-sikkerhed ligesom hos din netbank. Dette betyder at al kommunikation mellem dig og Billy er krypteret.
Billys servere er opsat på en sådan måde, at alle dine data ligger sikret i flere kopier. Hvis en server skulle gå i stå, står der straks en anden server klar til at tage over, uden nogen form for tabt data. Billy tager også automatisk backup flere gange i døgnet. Du kan også selv tage backup når som helst. Skulle du selv ønske en backup af dine bilag lokalt på din computer, kan du også få det.

Gratis support 7 dage om ugen

Som Billy Free kunde kan du få hjælp fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til, at besvare dine spørgsmål i hverdage fra klokken 09.00 til 17.00 og i weekender fra 11.00 til 15.00.

Du skal blot skrive til os på billy@billy.dk eller ringe på 60246024.