Fakturaprogram som alle kan forstå

Med Billy regnskabsprogram kan du med få klik oprette en professionel faktura til dine kunder. Fakturaprogrammet er simpelt at bruge, og giver dig mere tid til at drive din kerneforretning. Som Billy-bruger kan du fx:

  • checkmarkSende en faktura som et link eller PDF
  • checkmarkPersonliggøre dine fakturaer
  • checkmarkTilføje rabat på dine fakturaer
  • checkmarkLave kreditnotaer

Fakturaprogram der overholder den nye bogføringslov

Billy fakturaprogram lever op til den nye bogføringslov der blev vedtaget d. 1 juli 2022. Den nye bogføringslov vil digitalisere væsentlige bogføringsprocesser og stille krav til brug af et registreret bogføringssystem. Som Billy-bruger vil du leve op til alle de nye lovkrav. 

Hvad er et fakturaprogram?

Med et fakturaprogram kan du hurtigt og nemt oprette og sende fakturaer til dine kunder. Billy fakturaprogram er et online fakturaprogram der indeholder alle funktionerne til at holde styr på økonomien i din virksomhed. Som Billy-bruger kan du hurtigt og nemt få et bedre overblik over dit regnskab og din økonomi.

Fakturer på farten

Med Billy mobil-app kan du håndtere din virksomheds økonomi, når du er på farten. Du kan hurtigt og nemt oprette og sende fakturaer, uploade dine udgifter og holde styr på ubetalte regninger. 

Hvis du er ude hos kunder, kan du hurtigt oprette tilbud og konvertere det til en faktura. På den måde kan du yde bedre service og effektivisere din arbejdsgang.

Carolina VallejoGuldsmed hos Aurum Cph
“Bedste regnskabs program jeg nogensinde har haft. Utrolig god service og support, af altid venlige og hjælpsomme medarbejdere…”Trustpilot review
Mads VeibyStifter af M1
"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."Trustpilot review
Jonas BengtsenFreelancer
"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."Trustpilot review
Prøv Billy gratis nu

Professionel fakturaskabelon

Med fakturaprogrammet i Billy kan du bruge fakturadesigneren til at lave en personlig og professionel fakturaskabelon. Skræddersy fakturaskabelonen så den matcher din virksomhed med logo, skrifttype, størrelse og farve. På den måde kan du give dine kunder en professionel og gennemført salgsoplevelse.

Sikkerhed og backup af din fakturering

Hos Billy er sikkerhed og backup af dine informationer vores højeste prioritet. Billy fakturaprogram bruger SSL-sikkerhed ligesom din bankløsning, og al kommunikation mellem dig og Billy er krypteret. Dine data sikkerhedskopieres automatisk flere gange dagligt. Du kan også selv tage en lokal backup når som helst.

Internationalt fakturaprogram

Vores fakturaprogram er tilgængeligt på både dansk og engelsk, og derfor oplagt til dig som også har internationalt salg. Du kan hurtigt og nemt ændre sprog og valuta på din fakturaskabelon, så du giver en professionel og personlig salgsoplevelse til dine kunder uanset sprog og valuta. 

Mere end et fakturaprogram

Udover nem og professionel fakturering giver Billy fakturaprogram dig et komplet overblik over din økonomi med de mange regnskabsfunktioner.

  • checkmarkHurtig og nem bogføring
  • checkmarkMomsafregning med få klik
  • checkmarkEffektiv bankafstemning
  • checkmarkOpret professionelle tilbud 
  • checkmark80+ integrationer der gør det nemmere at drive din forretning

Opret en konto på få minutter og oplev de mange fordele. 

Har du endnu ikke startet din virksomhed?

I Billy vil vi gerne hjælpe selvstændige godt fra start, så det administrative bøvl ikke skal holde dig tilbage.

Derfor har vi lavet opstartspakken, der gør det nemt for dig at starte din virksomhed.

For kun 2.495 kr. får du alt du skal bruge til at udleve din drøm som selvstændig.

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 8-23 alle årets dage, hvis du har brug for hjælp til fakturering, bogføring eller programmet. Du fanger os i chatten, på billy@billy.dk eller 60 24 60 24.

FAQ
Hvad koster fakturaprogrammet?
Kan jeg lave min bogføring i Billy?
Kan jeg bruge Billy Regnskabsprogram?
Har I styr på sikkerhed og backup?