Gratis og online fakturaprogram

Gratis fakturaprogram

Billy Basic er et online og gratis fakturaprogram til alle selvstændige med små og mellemstore virksomheder. Fakturaprogrammet opfylder alle formelle krav til fakturering og er enkelt at bruge. Fakturaen kan sendes med e-mail som PDF eller som et link til Billys interaktive kundeportal. Billy understøtter også EAN og elektronisk fakturering, hvis man opretter sig som Premium-bruger. Send gratis fakturaer, og få overblik over din økonomi med Billy Basic. Kom i gang på 2 min.

Billy fakturaprogram og Billy logo

Med Billy Basic kan du

  • Sende fakturaer gratis og online
  • Få gratis support alle ugens 7 dage
  • Holde styr på dine kontakter
Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Gratis fakturaprogram som alle kan forstå

Med Billys brugervenlige bogføringsprogram til små og mindre virksomheder kan du fakturere på farten fra din computer, telefon eller iPad. Programmet er lavet for at hjælpe selvstændige med at holde styr på regnskabet - uanset din branche og virksomhedstype. Du har også mulighed for at give din revisor adgang til dit regnskab.

Super tilfredse brugere

98% af alle vores brugere er tilfredse med fakturaprogrammet. Prøv den fulde Premium udgave gratis i 30 dage, og lav din egen vurdering. Du vil opdage, at det er utroligt nemt og overskueligt. Hvis der mod forventning stadig skulle være noget, som du synes er en smule svært - så står vi altid klar med en hjælpende hånd.

Sikkerhed og backup

Billy benytter sig af SSL-sikkerhed ligesom hos din netbank. Dette betyder at al kommunikation mellem dig og Billy er krypteret. Billys servere er opsat på en sådan måde, at alle dine data ligger sikret i flere kopier. Hvis en server skulle gå i stå, står der straks en anden server klar til at tage over uden nogen form for tabt data. Billy tager også automatisk backup flere gange i døgnet. Du kan også selv tage backup når som helst. Skulle du selv ønske en backup af dine bilag lokalt på din computer, kan du også få det.

Gratis support 7 dage om ugen

Som Billy-kunde kan du få hjælp fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til at besvare dine spørgsmål fra klokken 08.00 til 23.00 alle ugens dage.

Du skal blot skrive til os på billy@billy.dk eller på tlf.: 60246024.