Gratis og online bogføring Gratis og online bogføring

Gratis regnskabsprogram til din enkeltmandsvirksomhed

Billy er det ideelle regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomheder, der hurtigt og nemt vil have overblikket over deres økonomi, bogføring og regnskab.

Start med en gratis prøveperiode af Billy Premium, hvor du kan afprøve alle programmets funktioner, inden du tager stilling til, om du vil fortsætte som en gratis Basic-bruger eller en betalende Premium-bruger. Kom i gang med det samme.

Billy logo Billy logo

Med Billy Basic kan du:

  • Få et bredt overblik over dit regnskab
  • Simpelt og hurtigt bogføre regninger
  • Sende tilbud til dine kunder på farten
  • Bogføre og fakturere direkte på mobil-app’en
Mads Veiby Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen Jonas Bengtsen

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Prøv gratis regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomheder

Billy regnskabsprogram er den ideelle løsning for små virksomheder, der ønsker hurtigt og let at få overblikket over virksomhedens økonomi og regnskab.

Med Billy har du adgang til alt lige fra simpel fakturering og bogføring af regninger til automatisk momsudregning, synkronisering med din bank, Billy Mobil-App og meget mere. Det har aldrig været lettere og billigere at få styr på regnskabet, helt uden behovet for at hyre en bogholder.

Gratis fakturering til enkeltmandsvirksomhed

Med Billys freeware faktureringsmodul kan du let og hurtigt få et overskueligt overblik over dine fakturaer og deres betalingsstatus.

Du er altid kun få klik fra at få styr på alt lige fra oprettelse af nye produkter og kunder, til udformning og afsendelse af fakturaer på farten. Som Premium-bruger er det også muligt at oprette og afsende elektroniske fakturaer, og du kan tilmed give dem deres helt eget præg, ved eksempelvis at tilføje dit logo eller en personlig hilsen til din kunde.

Gratis bogføring af regninger

Billy er det bedste bogføringsprogram til enkeltmandsvirksomheder, der hurtigt og let vil have bogført sine regninger.

Her kan du holde styr på regninger, bilag og kvitteringer, og med ganske få klik klare bogføringen helt uden behov for en bogholder. Når du er på farten, kan du tage et billede af dine regninger, og sende dem direkte til Billy, hvis du er Premium-bruger så de ikke bliver væk.

På den måde kan du altid bevare det økonomiske overblik.

Automatisk momsberegning

Få din moms udregnet helt automatisk og undgå ubehagelige overraskelser.

Med Billys momsfunktion bliver din moms automatisk udregnet i henhold til alle SKATs standarder, så du altid har styr på, hvor meget moms du har til gode og/eller skylder, uanset om du er Basic- eller Premium-bruger. Dette giver dig det brede overblik, der er behov for i en enkeltmandsvirksomhed, og gør det lettere end nogensinde før at dobbelttjekke, om der er fejl i regnskabet.

Oprettelse af kundetilbud

Med Billy Premiums tilbudsfunktion til enkeltmandsvirksomheder er det slut med at spilde tid i Word og Excel, nu kan du nemlig oprette professionelle tilbud, ordrebekræftelser og prisoverslag med din virksomheds eget logo og grafik direkte i Billy.

Del dine tilbud med kunderne pr mail, og få afsluttet dine handler med en digital signatur på Billys kundeportal, så du altid kan spore hvor i afsendelsesprocessen dine tilbud er.

Billy Mobil-App

Fremover kan du holde overblikket over din enkeltmandsvirksomheds økonomi, fakturere på farten og bogføre regninger - alt sammen direkte på din smartphone. Opret fakturakladder hos kunden, og send dem fra din mobil, så snart opgaven er afsluttet.

Tag billeder af dine kvitteringer og bogfør dem med det samme, så du slipper for at holde styr på gamle kvitteringer. Med Billy Mobil-App er det lettere end nogensinde før, at holde styr på regnskabet.

Sikkerhed og backup

Ved valget af regnskabsprogram for enkeltmandsvirksomheder er det essentielt at sikkerheden er i top. Med Billy er du SSL-sikret på samme måde, som i din bank.

Det betyder, at de informationer du taster ind i Billy bliver krypteret, så de ikke kan aflyttes undervejs. Derudover er Billy opsat til at sikre din data ved automatisk backup flere gange dagligt, så du ikke risikerer at miste vigtige data. Skulle behovet være der, kan du desuden når som helst hente alle bilag ned lokalt på din computer.

Gratis support ugen rundt

Billy gør det nemt og billigt for små virksomheder at holde styr på økonomien helt uden behov for dyre bogholdere og besværlige excel-ark.

Har du nogen spørgsmål til Billy, er der som Billy-bruger gratis support ugen rundt med hjælp via både chat, mail og over telefonen. Supporten har åbent alle dage fra kl. 8-23.

Få svar på dine spørgsmål

I Billy kan du vælge at have en gratis Billy Basic-bruger eller at have en betalende Billy Premium-bruger, som koster fra 195 kr. om måneden.
Med Billy kan du let sende fakturaer, bogføre, få styr på din moms med et klik - og meget mere, så du sparer tid på kedelige administrative processer og i stedet kan koncentrere dig om din forretning.
Du udfylder blot din mail og opretter en adgangskode, derefter er du i gang. Det tager kun 2 minutter at komme i gang.
Du får gratis support alle ugens dage fra kl. 08 til kl. 23. Vi er klar til at hjælpe dig på både telefon, chat og mail.