Send faktura med regnskabsprogram

Med Billys gratis faktureringsmodul kan du nemt håndtere dine fakturaer og oprette unikke tilbud og abonnementer til dine kunder i dit regnskabsprogram. 

Du kan med få klik sende professionelle fakturaer som matcher din virksomhed med logo, skrifttype, størrelse og farve. 

Med vores udvidede planer Pro og Premium er det også muligt at oprette og afsende elektroniske EAN-fakturaer. Det er lige så let som en almindelig faktura, og din EAN-faktura bliver også bogført automatisk i dit regnskab.

Prøv Billy gratis nu

Bogføring i dit regnskabsprogram

Vi har gjort det nemt for dig at bogføre alle dine udgifter og bilag i Billy Regnskabsprogram. Du slipper for manuelt arbejde med vores smarte system, der kan scanne dine bilag og automatisk udfylde beløb, beskrivelse, leverandør og dato for dig. 

Regnskabsprogrammet giver dig også bogføringsforslag, så du sikrer korrekt bogføring. På den måde sparer du tid og undgår fejl og mangler i dit regnskab.

Prøv Billy gratis nu

Automatisk momsberegning direkte i regnskabsprogram

Billy Regnskabsprogram giver dig alt, hvad du skal bruge til at lave dit momsregnskab hurtigt og nemt inden de gældende momsfrister. 

Faktisk sørger vores smarte system for at udregne din moms helt automatisk, så du altid ved, hvor meget moms du skylder eller har tilgode. Din moms bliver udregnet i henhold til alle SKATs standarder, og du får også hurtigt styr på momsindberetningen med den direkte forbindelse mellem SKAT og Billy. 

Det giver dig det brede overblik, der er behov for i en virksomhed, og gør det lettere end nogensinde før at dobbelttjekke, om der er fejl i regnskabet.

Prøv Billy gratis nu

Et regnskabsprogram der vokser med din virksomhed

Som Billy-bruger får du gratis adgang til alle de nødvendige regnskabsfunktioner til at få styr på regnskabet i din virksomhed. 

Uanset størrelse og virksomhedstype har vi en løsning der passer til dine behov, da vores tre planer følger udviklingen i din virksomhed.

Med Billy Basic får du gratis adgang til alle de basale funktioner. Hvis din virksomhed er godt på vej, og du har har behov for endnu flere funktioner, anbefaler vi vores udvidet Pro-plan. Drøner din virksomhed derudaf, er den fulde Premium-pakke den bedste løsning til dig.  

Prøv Billy gratis nu

Regnskabsprogram der overholder den nye bogføringslov

En ny bogføringslov er trådt i kraft d. 1 juli 2022, og derfor er det nu vigtigere end nogensinde før at finde et online regnskabsprogram, der passer til din virksomheds behov.

Den nye bogføringslov betyder bl.a., at det er slut med bilag i papirform, fordi bogføringen fremover skal ske digitalt. Formålet med de nye krav er at mindske fejl og mangler og øge regnskabskvaliteten.

Med et online regnskabsprogram som Billy overholder du alle de nye krav og får et komplet overblik over økonomien i din virksomhed.

Prøv Billy gratis nu
Carolina VallejoGuldsmed hos Aurum Cph
“Bedste regnskabsprogram jeg nogensinde har haft. Utrolig god service og support, af altid venlige og hjælpsomme medarbejdere…”Trustpilot review
Mads VeibyStifter af M1
"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."Trustpilot review
Jonas BengtsenFreelancer
"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."Trustpilot review
Få en gratis konto nu

Tag dit regnskabsprogram med i lommen

Med Billys mobilapp er det lettere end nogensinde før at holde styr på regnskabet. Du kan hurtigt og enkelt fakturere og bogføre udgifter direkte i regnskabsprogrammet på din smartphone, når du er på farten.

Du kan også oprette fakturakladder, når du er ude hos kunden, og sende dem fra din mobil, så snart opgaven er afsluttet.

Tag billeder af dine kvitteringer og bogfør dem med det samme, så du slipper for krøllede og glemte kvitteringer. På den måde har du altid et overblik over din virksomheds økonomi lige ved hånden.

Prøv Billy gratis nu

Integrér dit regnskabprogram med din virksomhed

Du kan let integrere Billy Regnskabsprogram med dine andre systemer, så du får det fulde overblik over din forretning. Billy samarbejder med alle de bedste systemer, der gør det nemmere for selvstændige at drive virksomhed. 

Vi har integrationer med alt fra webshopsystemer, betalingsløsninger, lønadministration og meget andet. 

Ved at integrere dit regnskabsprogram med din forretning, optimerer du dit arbejdsflow og får et komplet overblik over regnskab, kunder og virksomhedens økonomiske sundhed.

Prøv Billy gratis nu

Opret kundetilbud i dit regnskabsprogram

Med Billys tilbudsfunktion kan du oprette professionelle tilbud, ordrebekræftelser og prisoverslag med din virksomheds eget logo og design direkte i regnskabsprogrammet.

Du kan hurtigt oprette nye produkter og kunder, som du kan tilføje, når du opretter kundetilbud. Send dit tilbud til kunden direkte fra regnskabsprogrammet, og få afsluttet din handel med en digital signatur i Billys kundeportal.

Prøv Billy gratis nu

Et regnskabsprogram alle kan forstå

Billy Regnskabsprogram er bygget med brugervenlighed i fokus. Vi arbejder hele tiden på at gøre dit regnskabsliv så enkelt som muligt, så du får mere tid til alle de sjove opgaver. Det betyder, at vi har et løbende fokus på at udvikle og forbedre vores funktioner i samarbejde med kunder, revisorer og bogholdere.

Med få klik kan du lave dit regnskab og holde styr på økonomien i din virksomhed, helt uden at være ekspert på området.

Prøv Billy gratis nu

Få hjælp til regnskab alle årets dage

Vi ønsker at gøre dit regnskabsliv så nemt som muligt, så du sparer tid og slipper for besværlige Excel-ark. 

Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig alle årets dage, hvis du har spørgsmål til regnskab og bogføring. Fang vores support-team alle ugens dage mellem 08-23 på chat, mail eller over telefonen.

Prøv Billy gratis nu

Regnskabsprogram der beskytter dine data

Sikkerhed og backup af dine data er essentielt, når du bruger et online regnskabsprogram. Som Billy-bruger er du SSL-sikret på samme måde som i din bank.

Det betyder, at de informationer du taster ind i regnskabsprogrammet bliver krypteret, så de ikke kan aflyttes undervejs. Derudover er Billy opsat til at sikre dine data ved automatisk backup flere gange dagligt, så du ikke risikerer at miste vigtige data.

Skulle behovet være der, kan du desuden når som helst hente alle bilag ned lokalt på din computer.

Et komplet regnskabsprogram

Billy er et komplet regnskabsprogram, som gør administrationen af din forretning simpel. Som Billy-bruger får du det fulde overblik over økonomi, bogføring og regnskab i din virksomhed. Det indebærer:

  • checkmarkHurtig og enkel fakturering
  • checkmarkSimpel bogføring der overholder alle krav
  • checkmarkBilagsscanner der automatisk aflæser dine bilag
  • checkmarkSikker opbevaring af dit regnskabsmateriale
  • checkmarkMere end 80 integrationer til automatisering
Prøv Billy gratis nu