Send faktura med regnskabsprogram

Med Billys gratis faktureringsmodul kan du let og hurtigt få et overskueligt overblik over dine fakturaer og deres betalingsstatus i dit regnskabsprogram.

Du er altid kun få klik fra at få styr på alt lige fra oprettelse af nye produkter og kunder, til udformning og afsendelse af fakturaer på farten.

Som Premium-bruger er det også muligt at oprette og afsende elektroniske fakturaer, og du kan tilmed give dem deres helt eget præg, ved eksempelvis at tilføje dit logo eller en personlig hilsen til din kunde.

Send din første faktura gratis

Gratis bogføring af regninger

Billy er det bedste regnskabsprogram til virksomheder, der hurtigt og let vil have bogført sine regninger.

Her kan du holde styr på regninger, bilag og kvitteringer, og med ganske få klik klare bogføringen helt uden behov for en bogholder.

Når du er på farten, kan du tage et billede af dine regninger, og sende dem direkte til Billy, så de ikke bliver væk. På den måde kan du altid bevare det økonomiske overblik i dit regnskabsprogram.

Prøv Billy gratis nu

Automatisk momsberegning direkte i regnskabsprogram

Få din moms udregnet helt automatisk i regnskabsprogrammet og undgå ubehagelige overraskelser.

Med Billys momsfunktion bliver din moms automatisk udregnet i henhold til alle SKATs standarder, så du altid har styr på, hvor meget moms du har til gode og/eller skylder.

Det giver dig det brede overblik, der er behov for i en virksomhed, og gør det lettere end nogensinde før at dobbelttjekke, om der er fejl i regnskabet.

Prøv Billy gratis nu

Oprettelse af kundetilbud

Med Billy Premiums tilbudsfunktion er det slut med at spilde tid i Word og Excel, nu kan du nemlig oprette professionelle tilbud, ordrebekræftelser og prisoverslag med din virksomheds eget logo og grafik direkte i regnskabsprogrammet.

Del dine tilbud med kunderne på mail, og få afsluttet dine handler med en digital signatur på Billys kundeportal, så du altid kan spore hvor i afsendelsesprocessen dine tilbud er.

Prøv Billy gratis nu

Billy mobilapp - tag dit regnskabsprogram med i lommen

Fremover kan du holde overblikket over din virksomheds økonomi, fakturere på farten og bogføre regninger - alt sammen direkte regnskabsprogrammet på din smartphone. Opret fakturakladder hos kunden, og send dem fra din mobil, så snart opgaven er afsluttet.

Tag billeder af dine kvitteringer og bogfør dem med det samme, så du slipper for at holde styr på gamle kvitteringer. Med Billys mobilapp er det lettere end nogensinde før, at holde styr på regnskabet.

Prøv Billy gratis nu

Sikkerhed og backup

Ved valget af regnskabsprogram for virksomheder er det essentielt at sikkerheden er i top. Med Billy er du SSL-sikret på samme måde, som i din bank.

Det betyder, at de informationer du taster ind i Billy bliver krypteret, så de ikke kan aflyttes undervejs. Derudover er Billy opsat til at sikre din data ved automatisk backup flere gange dagligt, så du ikke risikerer at miste vigtige data.

Skulle behovet være der, kan du desuden når som helst hente alle bilag ned lokalt på din computer.

Prøv Billy gratis nu

Support alle årets dage

Billy gør det nemt og billigt for små virksomheder at holde styr på økonomien helt uden behov for dyre bogholdere og besværlige excel-ark.

Har du nogen spørgsmål til Billy, er der som Billy-bruger support året rundt med hjælp via både chat, mail og over telefonen. Supporten har åbent alle dage fra kl. 8-23.

Prøv Billy gratis nu

Har du endnu ikke startet din virksomhed?

I Billy vil vi gerne hjælpe selvstændige godt fra start, så det administrative bøvl ikke skal holde dig tilbage.

Derfor har vi lavet opstartspakken, der gør det nemt for dig at starte din virksomhed.

For kun 2.495 kr. får du alt du skal bruge til at udleve din drøm som selvstændig.

Læs mere om opstartspakken