Hvad er en følgeseddel?

En følgeseddel er et dokument som generelt vil følge med en pakke. Dokumentet vil ofte have en betegnelse over, hvilket indhold der er i pakken og andre vigtige informationer.

Hvad står der på en følgeseddel?

På en følgeseddel står der hvilke produkter og varenumre, pakken indeholder. Den er i udgangspunktet et overblik over pakkens indhold. Der er til gengæld ikke oplyst pris på produkterne, da dette vil være oplyst på fakturaen.

I tilfælde af at hele ordren ikke er ankommet, vil det frermgå hvilke varenumre der er sendt og hvilke der ikke er sendt. Oftest vil man afstemme følgesedlen med tilhørende faktura, for at skabe et overblik over hvad der er modtaget og hvad der mangler.

Som udgangspunkt vil en følgeseddel være udstyret med de nødvendige informationer, som modtageren har behov for. Der vil derfor som regel også være generelle oplysninger om afsenderen såsom adresse og cvr-nummer.

Udformningen af følgesedlen vil derfor variere, alt efter hvilken afsender der er tale om.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du kan få support alle ugens 7 dage både på mail, telefon og chat.

Prøv Billy gratis i 30 dage