Hvad er SaaS?

SaaS er forkortelsen for software as a service, og gør sig gældende for virksomheder, hvis produkt er en web-baseret service. Sådanne programmer kan fx være CRM systemer, Microsoft Office 365, regnskabsprogrammer som fx Billy eller mange andre virksomheder, hvis produkt er baseret på online brug.

Hvad er fordelen?

Der findes en række fordele ved SaaS, hvilket skyldes, at man ikke kun betaler for ét færdigt produkt, men for en pakkeløsning – som konstant holder sig opdateret.

Tilpasset:

Man betaler månedligt, kvartalvis eller årligt for brugen af SaaS, baseret på forskellige pakkeløsninger. Det er dog oftest muligt, at skræddersy det abonnement man vælger til eget behov. Altså, har man mulighed for at til- og fravælge bestemte funktioner, således at man kun betaler for de funktioner, man skal bruge.

Fleksibelt:

SaaS er en cloud-baseret løsning, og man slipper derfor for at skulle installere programmer på sin computer. Det eneste krav er blot, at du har adgang til en smartphone, tablet eller computer som har internetadgang. SaaS programmer er derfor mere fleksible, da man ikke er bundet af, at programmet installeres på én bestemt computer. Mange af programmerne har også have en offline løsning, så man ikke behøver at være forbundet til internettet.

Sikkert:

Alt data gemmes eksternt, hvilket betyder, at man slipper for at tænke på at skulle lave back-ups af sin computer, eller bekymre sig om om der er nu også er plads på computeren. Samtidigt er det også altid muligt at hente dataene ned på sin computer.

Ajour:

Systemet vil altid have den nyeste opdatering eller sikre, at man har mulighed for at opdatere – som en del af den løsning man betaler for. På den måde kan der spares penge i længden, da man ikke skal tænke på at tilkøbe nye opdateringer.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du kan få support alle ugens 7 dage både på mail, telefon og chat.

Prøv Billy gratis i 30 dage