Året der gik i Billy 2020

Dato:30. december 2020
Læsetid:5 minutter

2020 lakker mod enden, og i Billy kigger vi tilbage på et år, der i den grad gik sin helt egen vej. Ingen af os havde i vores vildeste fantasi forventet et 2020 som det, vi har haft. Men på trods af de mange udfordringer, blev der alligevel plads til noget at fejre hos os i Billy.

Læs med herunder, hvor vi gør status på året, der gik, og ser fremad mod det, der nu engang kommer.

Corona...

Kommer vi selvfølgelig ikke uden om. For mange erhvervsdrivende blev corona et brat vendepunkt, som fik ændret forretningsmodeller og arbejdsrutiner med et snuptag.

Faktisk er det svært at huske, hvordan den store verden og lille Danmark så ud, før pandemien kom og forandrede vores virkelighed. Mange selvstændige Billy-brugere måtte kæmpe en brav kamp for at holde gang i deres virksomheder og tilrettelægge deres aktiviteter efter regeringens mange retningslinjer - og nogle var helt klart lettere at forstå end andre. 

Derfor oprettede vi et helt corona-univers på vores blog med artikler og meget andet for at hjælpe jer med at forstå implikationerne af regeringens tiltag og for at få jeres virksomheder sikkert igennem kriseperioden. 

Og vi besluttede os for at vores support skulle hjælpe med bogføringsspørgsmål for både Basic og Premium-kunder, samtidig med at vi forlængede åbningstiderne markant. Det var virkelig noget, vi fik god respons på, så vores udvidede åbningstider holder vi selvfølgelig fast i fremover.

Derudover lancerede vi en række rabataftaler til nye og eksisterende Billy-brugere, og selvom det bare var en lille håndsrækning fra os, var vi glade for at kunne bidrage så godt, vi nu kunne. 

Selvom de lange arbejdsdage fra hjemmekontoret var noget grå, var vores supportteam lige så tilgængeligt og klar til hjælpe jer som altid. Måske husker du vores rådgiver, Michael, som flyttede kontoret hjem i privaten og fortsat sad parat til at få jer alle sikkert i mål med regnskabet. 

Billy 10 år - dét skal fejres!

Og det må man sige, at det blev. Den 1. oktober rundede Billy nemlig hele 10 år, og det var en kæmpe milepæl for os alle.

Vi fik fejret vores første runde fødselsdag med manér, og der blev skålet, håndsprittet og spist lagkage i stor stil. Det er helt vildt, at alle I brugere faktisk har bogført, afregnet moms, støttet, hjulpet og heppet på os i et helt årti. Det blev vi selvfølgelig nødt til at hylde, og skød derfor gang i vores store fødselsdagskonkurrence, som over 400 af jer brugere deltog i.  

Som årene er gået er I blevet flere og flere, og uden jer havde vi aldrig fået vokseværk eller kunnet fejret vores første runde fødselsdag. Vi blev vildt overvældede af jeres mange lykønskninger, og det kom der denne lille video ud af.

Så endnu engang tusind tak for støtten alle sammen. Vi glæder os til endnu et årti, hvor vi vil knokle lige så hårdt for at gøre regnskab og bogføring enkelt og nemt, så I kan spare tid og fokusere på jeres kerneforretning. 

Forandring og forbedring

På trods af årets mange udfordringer, blev der både gjort plads til forbedringer og helt nye boller på suppen.

Først og fremmest, har du nok lagt mærke til, at Billys identitet er blevet støvet af og har fået en opfriskning med klarere farver og et mere moderne udtryk. Og vi ved godt, det var lige lovligt sent at hoppe med på #10yearchallenge-trenden, men vi kunne alligevel ikke helt lade være.

Vi ville nemlig gerne understrege, at selvom et årti er fløjet forbi, så er vores mål og værdier stadig akkurat de samme.

For at sikre Billys fremgang har vi i år også fået en tung oprustning i udviklingsafdelingen. Det betyder, at der er blevet sat flere ressourcer af til at styrke programmets performance og stabilitet, så vores brugere får en endnu bedre oplevelse, når der skal ordnes regnskab. 

Og med flere kræfter, har vi også kunnet levere mere til jer. I år fik vi nemlig lanceret en spritny udgave af Billys mobil-app med hele fire nye funktioner, som gør det muligt at håndtere endnu mere af din bogføring, når du er på farten.

Det betyder, at du nu:
- kan oprette og sende tilbud direkte fra din telefon
- kan sende EAN-fakturaer, præcis når du har behov for det.
- kan oprette eller redigere kontakter og produkter.

Du kan læse mere om opdateringen lige her.

Vi har selvfølgelig også en række spændende nye funktionaliteter på vej i 2021. Vi arbejder blandt andet på, at gøre det meget nemmere for jer at afstemme banken, så I kan godt forberede jer på, at banken bliver en meget mere central del af jeres regnskab. Og så er vi ikke helt færdige med at udvikle vores identitet, så Billy kommer til at stå knivskarpt i det kommende år.  

11 nye medarbejdere i Billy-teamet

Billy-teamet er i den grad vokset i løbet af året. Faktisk har vi i alle vores afdelinger været så heldige at kunne byde velkommen til nye dygtige medarbejdere.

Vores support-team har fået hele fem nye rådgivere. Sofie, Frederik D, Frederik K, Servan og Mikkel er nemlig trådt til for at hjælpe jer med bogføringen. Mon ikke du nok allerede har haft en af de hjælpsomme rådgivere i røret, eller måske fået hurtig hjælp på chatten, hvor de som altid sidder friske og klar til at besvare jeres spørgsmål.  

I marketingafdelingen er der også kommet nye kræfter til, da vi har budt velkommen til Mikkel, Mads og Anna. Mikkel er tiltrådt som ny Marketingchef i Billy for at lede teamet og sikre, at vores markedsføringsindsatser når helt nye højder. Anna er Content Marketing Specialist og hjælper os med at lave indhold til vores blog og sociale medier, så vores brugere altid er opdateret med relevant viden om bogføring og nyheder fra Billy. Og Mads er vores Marketing Specialist, som arbejder med vores e-mail kommunikation og bruger en stor del af sin tid på at kigge på data for at se, om der er noget, vi kan gøre bedre.

Og så er vores udviklingsafdeling også blevet hele fem personer stærkere med Bastian, Andres, Victoria, Lars og Daniel. De arbejder bogstaveligt talt dag og nat på at forbedre og udvikle nye funktioner i Billy, så dem kommer vi helt klart til at se seje resultater fra i det nye år.

Med et større og stærkere Billy-team går vi derfor 2021 i møde med hovedet højt, masser af positivitet og store forventninger. Og vi håber, at I vil gøre det samme.

Rigtig godt nytår fra hele Billy-teamet.

  • Bag om Billy: Manager hos Billy
  • Billy Partner: En sand iværksætterhistorie – Andreas Regnskab
  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy