Bag om Billy: Mød vores praktikant Robin

Forfatter:Amanda Nielsen
Dato:22. april 2021
Læsetid:3 minutter

  I denne udgave af Bag om Billy skal du møde vores praktikant, Robin. 

  Til dagligt finder man Robin i vores supportteam iført kasket og kæmpe smil, hvor han rådgiver vores mange brugere via chat eller telefon. Og det er Robin rigtig god til. Robin har nemlig høstet en hel bunke femstjernede anmeldelser på Trustpilot for hans fantastiske evne til hjælpe jer med store og små regnskabsproblemer.

  Robin er meget mere end en stjerne hos Billy. Han er også en knivskarp studerende på CPH Business, hvor han er ved at færdiguddanne sig som finansøkonom. Det eneste, han mangler for at færdiggøre sin uddannelse, er praktik - og det er her, Billy har været heldig.

  For Robin er det vigtigt, at hans praktikplads både er lærerigt og socialt. Valget faldt på os, efter han have set en række videoer af vores arbejdsmiljø på Facebook. Vi lægger heller ikke skjul på, at vi har det sjovt herinde. Der er højt til loftet, godt humør og altid nogen, man kan tage et slag bordfodbold med.

  Allerede fra dag ét har Robin været en succes hos os med hans stærke faglighed og hjælpsomme væsen. Derfor er det kun velfortjent, at han får nogle rosende ord med på vejen af mange af jer. 

  Robin må da også indrømme, at det er kan være svært ikke at trække på smilebåndet, når han læser jeres søde kommentarer. som fx en af dem: “Robin, he is certainly one skilled guy”. 

  Det har givet Robin endnu mere blod på tanden til at fortsætte det høje gear i supporten. 

  Robin kommer oprindeligt fra Tyrkiet, men han er født og opvokset på Vestegnen. Her voksede han op med duften af pizza, og forretningsudvikling, som hans familie har beskæftiget sig med. Det har gjort ham til et helt perfekt match i Billy, fordi han kender svaret på alle de regnskabsspørgsmål, man kan have som nystartet virksomhed. 

  Hvad er det værste, du ved?

  “Når folk smasker. Det kan jeg simpelthen ikke klare. Lyden er vildt træls og giver mig totalt kuldegysninger.”

  Hvad er din guilty pleasure?

  “Jeg drikker alt for meget sodavand. Jeg er en sucker for både Pepsi og Cola, men kan simpelthen ikke vælge min favorit. Til gengæld hader jeg Danta. Den smager dårligt og er gul. Ad. Kun appelsinjuice skal være gult.”

  Hvad er din største craving?

  “At mæske mig i en god, varm burger. Det er min livret. Mit to-go burgersted er ‘Hulks Burger’ i Glostrup. Det er stensikkert.”

  Hvad er det bedste ved at arbejde i Billy?

  “Det er er dejligt at kunne hjælpe folk videre med deres problemer, og så har jeg nogle virkelig gode kollegerne, som jeg både kan være seriøs og have det super sjovt med.”

  Hvilken sang synger du helst til karaoke? 

  “Ses senere” med Artig Ardit. Han er min yndlingsrapper, og så rammer den sang mig bare. Beatet er fedt, og så kan jeg hele teksten udenad.”

  Har du et skjult talent? 

  “Jeg er sindssygt god til at klippe hår. Jeg har klippet mange af mine drenge og givet dem nogle ret fede fades. Der har været seriøse efterspørgsler efter mine skills her under under corona.” 

  Hvilken Disney prinsesse ville du være? 

  “Elsa, fordi hun er sådan en superhelt. Hun kan jo fryse folk. Det er sgu sejt. Til gengæld synger jeg ikke lige så flot, som hun gør.” 

  Hvis du ikke fik læst vores tidligere Bag om Billy indlæg, så kan du gøre det her, hvor du kan møde vores Project Manager, Victoria. 

 • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
 • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen
 • Kundeinterview: Mød Lars Juhl fra Visionmaker