Bag om Billy: Mød accountmanager Astrid

Forfatter:Maria Nielsen
Dato:25. september 2020
Læsetid:3 minutter

I denne uge af Bag om Billy kan du møde Astrid, som startede i Billy som Account Manager i august. Astrid varetager flere af vores partnerskaber, og så er hun med til at finde nye samarbejdspartnere til Billy.

Astrid er født i England, men opvokset i Aalborg, hvor hun har boet indtil, at hun for 4 år siden flyttede til København. I dag bor hun på Amager og læser til dagligt til markedsføringsøkonom på Cph Business

Når hun ikke er på arbejde eller på studiet, nyder hun at tilbringe tid med sine venner og familie. Hun er især glad for at tage ud at spise god mad og drikke et godt glas vin. Derudover elsker hun at rejse, og hun har efterhånden besøgt rigtig mange fantastiske steder.

Hvad er det bedste ved at arbejde i Billy?

“Hmm, jeg kan virkelig godt lide, at miljøet på kontoret er meget uformelt og afslappet, og så synes jeg, at mine kolleger virkelig er flinke og rare. Derudover er jeg vild med, at mine arbejdsopgaver giver mig meget hands-on erfaring, og at man er meget selvkørende her.”

Hvor ser du dig selv om 10 år?

“Det er et svært spørgsmål! Men om 10 år kunne jeg forestille mig, at jeg nok er faldet lidt mere på plads både privat og professionelt. Måske er jeg gift og har to børn, og forhåbentligt har jeg også mit drømmejob.”

Hvis du kun måtte tage 3 ting med på en øde ø, hvad skulle det så være?

“Det skulle helt klart være en Aperol Spritz, mentol cigaretter, som man desværre ikke kan købe længere, og det sidste skulle være en rigtig god ven, som jeg ikke ville blive træt af.”

Har du en guilty-pleasure?

“Min guilty-pleasure er nok reality programmer. Jeg elsker virkelig at se alt fra Ex on the Beach til Landmand søger kærlighed. Det er måske lidt fjollet, men det er virkelig godt TV at koble af til.”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

“Så skulle det være en lækker surdejsbolle med en god skive ost. Det elsker jeg virkelig. Jeg gad virkelig godt have en røremaskine, så jeg selv kunne bage dem.”

Hvilken rejsedestination står øverst på din liste?

“Det er nok Bali. Der har jeg ikke været endnu, og der skulle være virkelig smukt. Det kunne også være ret fedt at sejle fra Bali ud til Gili-øerne, da jeg har hørt, at der er færre turister.”

Hvis du var et dyr, hvad ville du så beskrive dig som?

“Så skulle jeg være en sød og loyal labrador. Jeg ved godt, at det måske ikke er det sejeste dyr, men jeg elsker virkelig hunde, og så er de jo også menneskets bedste ven.”

Hvis du skulle dele en middag med en kendt person, hvem skulle det så være?

“Hmm jeg har faktisk to personer, som jeg godt gad dele en middag med. Den ene skulle være Lars Løkke, da han virker som et virkelig sympatisk og rart menneske, og den anden skulle være Nikolaj Lie Kaas, da han er en vanvittig god skuespiller og charmerende på sin helt egen måde. Jeg er stor fan af dem begge.”

Hvad er din største frygt?

“Selvom at jeg rejser meget, så er min største frygt faktisk at styrte ned med et fly. Det virker nok lidt åndssvagt, men det er som om, at jeg bliver mere og mere bange for hvert år der går. Men jeg er nødt til at overvinde min frygt, for jeg vil jo heller ikke sige nej til at rejse.”

Hvis du vandt 1 million kr., hvad ville dit første køb så være?

“Uhh, der er virkelig mange ting, som jeg gerne vil købe, men det første skulle nok være et indskud til en lejlighed og måske en Chanel-taske.”

Næste gang

Om to uger kan du møde Sofie, som er i praktik som rådgiver i Billy.

Gik du glip af forrige interview med vores praktikant, Susie, kan du læse det her.

  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy
  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen