Bag om Billy: Mød vores CTO Philip

Forfatter:Maria Nielsen
Dato:26. maj 2020
Læsetid:4 minutter

I denne uge i Bag om Billy kan du møde vores CTO (Chief Technical Officer) Philip.

Som CTO sidder Philip med selve regnskabsprogrammet og sørger med udviklingsteamet for, at alt teknik fungerer som det skal. Han er ansvarlig for, at vi i Billy har IT-folk med de rette kompetencer, og så planlægger han alle de nye funktioner og forbedringer, som der skal programmeres. Til dagligt sidder han med det store overblik, hvor han tjekker op på, hvad udviklingsteamet har lavet færdigt, så han kan planlægge de næste arbejdsopgaver.

Philip er født og opvokset i Charlottenlund, men i dag bor han på Østerbro i København med sin kæreste og søn på kun 3 måneder. Han har dog under sin tid som studerende boet i Australien i cirka et år, så lidt udenfor København har han været bosat.

I sin fritid elsker han at rejse og opleve nye kulturer. Han bruger faktisk alle sine fridage på at rejse et andet sted hen end Danmark. Men når der ikke lige er mulighed for en rejse, kan han godt lide at bruge tiden sammen med sin søn. Udover at være sammen med familien elsker han også at game. Man er vel IT mand, som han selv siger. Men med en søn på kun 3 måneder er der desværre ikke så meget tid til det længere.

Hvad er det bedste ved at arbejde i Billy?

“Jeg synes, at arbejdet med produktudvikling er vildt spændende. Så det bedste ved at arbejde i Billy er nok, at jeg her virkelig får mulighed for at arbejde med produktet og være kreativ. Derudover synes jeg også, at vi har et ret fedt team og en super fed organisation.”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

“Jeg elsker virkelig indisk mad, så det skulle nok være butter chicken. Men jeg tror, at hvis det var det eneste, jeg måtte spise, så ville jeg nok blive en smule træt af det i længden.”

Hvis du kun måtte tage 3 ting med på en øde ø, hvad skulle det så være?

“Så skulle det helt sikkert være min computer. Faktisk bare kun min computer. Jeg føler slet ikke, at jeg har behov for andet end min computer, når det kommer til stykket. Så de sidste to ting er ikke nødvendige for mit vedkommende.”

Hvis du var et dyr, hvad ville du så være?

“Det er et svært spørgsmål, men når jeg nu skal vælge et, så ville jeg være en giraf. Jeg synes giraffer er vildt fede. Ikke fordi de kan noget specielt, men bare fordi en giraf er sej.”

Har du et skjult talent?

“Ja, det har jeg faktisk. Jeg fandt ud af i Nepal, at jeg var vildt god til at stå på hænder i lotusstillingen, som er en yogastilling. Jeg har kun prøvet yoga én gang i mit liv, så det er ikke engang fordi, jeg er vildt smidig eller noget. En anden ting, som jeg også er vildt god til er at lave kødsovs. Det er helt klart en af mine spidskompetencer.”

Hvis du kunne rejse alle steder hen i verdenen, hvor ville du så rejse hen?

“Så skulle jeg til Japan. Jeg har godt nok været der før, men jeg synes bare, at det er et vildt fedt land. Det er nok især de store kulturforskelle, som man oplever der. Det synes jeg virkelig er spændende at opleve.”

Hvad er din guilty pleasure?

“Min guilty pleasure er helt sikkert bland selv slik. Jeg spiser så meget slik. Det er vildt lækkert. En anden ting er, at jeg elsker romantiske komedier - især filmen Up in the air er rigtig god. Man behøver ikke at tænke så meget, men bare trykke på play.”

Hvis du skulle spise middag med en kendt person, hvem skulle det så være?

“Det skulle nok være Jeff Bezos, som startede Amazon. Han har gjort Amazon til en af de mest innovative virksomheder i verdenen, så jeg gad virkelig godt høre om hans historie og den rejse, han har været på, fra han startede Amazon.”

Hvis du gik glip af det forrige interview med vores rådgiver Lukas, kan du læse det her.

  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy
  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen