Bag om Billy: Mød vores rådgiver Lukas

Forfatter:Maria Nielsen
Dato:6. marts 2020
Læsetid:3 minutter

I denne uge i Bag om Billy kan du møde vores rådgiver, Lukas.

Lukas arbejder i support-afdelingen og ringer ud til vores kunder for at hjælpe dem med at komme i gang med Billy eller for at svare på spørgsmål om vores årsregnskabsmodul. Derudover står han for forskellige kampagner i vores outbound team, som oftest går ud på at indsamle viden fra vores brugere, så vi kan forbedre vores produkt.

Lukas er opvokset i Taastrup, men bor i dag på Frederiksberg sammen med sin roomie. Til dagligt læser han en bachelor i HA almen på CBS, hvor han også kan findes bag DJ-pulten til fredagsbarerne. Udover at arbejde i Billy er han ovenikøbet også selvstændig. Lukas er nemlig medejer af virksomheden Elepanten, som afhenter pant i hele storkøbenhavn og bytter den til nye drikkevare.

Til trods for at Lukas har en travl hverdag, kan man altid regne med hans gode humør, og man er nemlig aldrig i tvivl, når Lukas er på arbejde, da han ikke er bleg for at fyre et par jokes. Han er også altid klar på en fyraftensøl efter en lang arbejdsdag.

Hvordan kan det være, at du søgte job hos Billy?

“Jeg blev faktisk kontaktet af en fra Billy, men jeg takkede ja til jobbet, da jeg synes, at det var meget relevant for mit studie og ville give mig en masse god erfaring. Derudover gav jobbet mig muligheden for at få mere ansvar og være med til at påvirke den retning Billy skal gå.”

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Billy?

“Det bedste ved at arbejde hos Billy er, at vi har det virkelig sjovt på arbejdet, og at man føler sig velkommen. Når man har det godt på sit arbejde, gør man også en ekstra indsats. Derudover synes jeg også, at det gode humør afspejler den måde vi behandler vores kunder på.”

Hvad laver du i din fritid?

“Når jeg nu både arbejder her, studerer og er selvstændig har jeg ikke så meget fritid. Men når jeg endelig har tid, elsker jeg at være sammen med mine venner og drikke en øl. Derudover sætter jeg også pris på at lave god mad og drikke et godt glas rødvin til.”

Hvor ser du dig selv om 10 år?

“Jeg brænder virkelig for at være selvstændig og især inden for noget som løser et problem i samfundet. Så om 10 år håber jeg, at jeg laver noget i den retning.”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

“Det skulle nok være buffet. Så behøver jeg nemlig ikke at vælge kun én ret, men i stedet en masse forskelligt. Tænker også, at det er meget smart, da man jo skal spise varieret.”

Hvis du var et dyr, hvad ville du så være?

“Så ville nok være en pingvin, fordi de er så søde og nuttede. Det er også mit yndlingsdyr, og det har det været lige siden, jeg var 6 år gammel. Det kommer nok af, at jeg fik en grøn glaspingvin af min mormor.”

Hvis du kunne rejse alle steder hen i verdenen, hvor ville du så rejse hen?

“Narnia! Helt klart Narnia - det ser jo mega fedt ud. Men hvis jeg skulle vælge et sted i virkeligheden, så skulle det være New York. Jeg har aldrig været der, men vil vildt gerne arbejde der i et år, når jeg er færdig med at studere.”

Har du nogle skjulte talenter?

“Jeg slog faktisk verdensrekorden i at dreje rundt om mig selv i 4. klasse. Jeg gjorde det i 1 time og 21 minutter.”

Næste gang

Om to uger kan du møde vores CTO, Philip, som er ansvarlig for udviklingsafdelingen i Billy.

Hvis du gik glip af det forrige interview med vores rådgiver Frederik, kan du læse det her.

  • Bag om Billy: Manager hos Billy
  • Billy Partner: En sand iværksætterhistorie – Andreas Regnskab
  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy