Bag om Billy: Mød vores rådgiver Frederik

Forfatter:Maria Nielsen
Dato:14. februar 2020
Læsetid:4 minutter

I denne uge i Bag om Billy kan du møde vores rådgiver Frederik.

Frederik er rådgiver og sidder i vores support og hjælper vores kunder med regnskabsmæssige spørgsmål, hvis de skriver eller ringer ind til os.

Han er opvokset i Søborg, som er en bydel i Gladsaxe, men i dag bor han i København. Her læser han en professionsbachelor i International handel og markedsføring, og som led i sin uddannelse har han valgt at have et praktikophold hos Billy. Og det er vi selvfølgelig rigtigt glade for.

I sin fritid elsker Frederik at træne, faktisk har han løbet halvmarathon hele tre gange. Førhen brugte han tiden på at spille fodbold og var altid at finde på grønsværen, men nu er fokusset flyttet hen til en helt anden sport nemlig golf. Dog bruger han stadig meget tid på at se sine favorithold FCK og FC Barcelona på tv.

Hvad laver du i Billy?

“Jeg er praktikant hos Billy i supporten, hvor jeg primært sidder og rådgiver kunder i bogførings- og regnskabsmæssige problemstillinger. Det gør jeg så både i vores chatfunktion, men også på telefon og mail. På den måde er jeg også med til at give en god kundeoplevelse.”

Hvordan kan det være, at du søgte job i Billy?

“Faktisk så søgte jeg først et job i Billy som studentermedhjælper, men blev så tilbudt en praktikplads, hvilket jo passede meget godt med min uddannelse. Jeg kendte også Kasper fra Billy, som havde talt rigtig godt om det. Derudover har jeg stor interesse for økonomi og kontakt med kunder, hvilket hænger godt sammen med det, jeg laver her hos Billy.”

Hvad er det bedste ved at arbejde i Billy?

“Det bedste ved at arbejde i Billy er er helt klart den gode stemning. Derudover synes jeg også, at vi har et rigtig stærkt team, hvor vi alle er gode til at sparre med hinanden. Man kan også altid spørge en om hjælp, hvis der er noget man er i tvivl om. Man får også ret hurtigt et stort ansvar og bliver bare kastet ud i det med det samme, hvilket jeg synes er ret fedt.”

Hvad laver du i din fritid?

“Jeg kan rigtig godt lide at træne, så det bruger jeg en stor del af min fritid på. Førhen spillede jeg meget fodbold, men nu har jeg skiftet til golf, så det bruger jeg en masse tid på i stedet. Ellers kan jeg også godt lide at bruge min tid sammen med mine venner og min familie.

Hvis du kun måtte spise én ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

“Puha, det er meget svært, men jeg vil sikkert vælge noget med sovs. Måske en god bøf med brun sovs og kartofler? Eller jeg kan nu egentlig også godt lide bearnaise. Generelt er jeg meget glad for dansk mad, så det skulle helt bestemt nok være noget i den retning. Det er vigtigste er nok sovsen.”

Hvis du kun måtte tage to ting med på en øde ø, hvad skulle det så være?

“Det skulle helt sikkert være mit golfsæt, da jeg jo skal have tiden til at gå med et eller andet. Jeg ville nok også tage et tv med, så jeg kunne se noget sport og følge med mine favorithold. Faktisk så lyder det ikke helt dårligt lige at tilbringe en måned sådan.”

Hvad er din guilty pleasure?

“Min guilty pleasure er nok, at når jeg har været i fitness, så bruger jeg efterfølgende alt for meget tid på at se lidt for mange afsnit af en serie, hvor jeg nok burde gå i seng. Måske skulle jeg også prøve at læse noget i stedet for at se så meget tv.”

Hvis du var et dyr, hvad ville du så være?

“Så ville jeg nok være en løve, da jeg også er født ind i løvens tegn. Jeg har faktisk også fået at vide, at jeg har nogle de karaktertræk, som passer til løven. Jeg passer nok godt med løven, da jeg er lidt stædig, men også har et godt overblik. Derudover er jeg også lidt konkurrencepræget. Jeg hader at tabe, men jeg er ikke nogen dårlig taber - mener jeg selv.”

Hvis du kunne rejse alle steder hen i verdenen, hvor ville du så helst rejse hen?

“Det skulle nok være til Mauritius, da jeg har hørt, at det skulle være rigtig lækkert. Det er nok det flotte hav og den der ro, som tiltrækker mig mest. Jeg kan godt lide, at der er langt til by og larm. Desuden ser Mauritius også virkelig smukt ud og minder nok lidt om paradis - for mig i hvert fald.”

Næste gang

Om to uger kan du møde Philip, som er CTO i Billy.

Hvis du gik glip af de forrige interview med vores SEO-ekspert Dennis, kan du læse det her.

  • Bag om Billy: Manager hos Billy
  • Billy Partner: En sand iværksætterhistorie – Andreas Regnskab
  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy