Bag om Billy: Mød vores Digital Content Manager Sebastian

Dato:7. juni 2019
Læsetid:5 minutter

I denne uge i Bag om Billy kan du møde vores Digital Content Manager Sebastian.

Sebastian er efter eget udsagn den lidt ubeslutsomme type. Det ser man f.eks. i hans uddannelsesvej, hvor han bl.a. har taget grundforløbet som elektriker, arbejdet som tømrer og læst på HF på Frederiksberg, inden han fandt ud af, at han skulle læse kommunikation og virksomhedsstudier.

Efter et par år som community manager hos DSB, er han landet her hos os i Billy, hvor han er en del af marketing teamet. Sebastian er født i Hvidovre, opvokset i Valby og på Vesterbro, så han er ærke Københavner. Nu bor han på Østerbro i en gammel hyggelig lejlighed, som han selv har sat i stand, sammen med sin kæreste.

Sin fritid bruger Sebastian gerne på at spille musik eller træne, når den ikke lige står på afslapning med kæresten eller vennerne.

Hvad laver du i Billy?

“I Billy laver jeg alt vores indhold til Facebook og alt indhold til vores mails. Så sørger jeg også for at siderne ser pæne ud og bygger nye landingpages. Fokus er på digitalt indhold, men jeg laver også andre ting, såsom at kommunikere med kunder på vores sociale medier og kampagneplanlægning. Det er også det, jeg synes gør det sjovt at have mit job, fordi jeg hele tiden kan veksle mellem forskellige opgaver. Så hvis jeg går i stå med en opgave, så kan jeg altid gå i gang med noget andet.”

Hvordan kan det være du søgte job her i Billy?

“Der var lidt forskellige grunde, men jeg var generelt på udkig efter nye udfordringer, fordi jeg gerne ville arbejde med flere forskellige ting, end jeg gjorde. Derudover har jeg været med i nogle startups før, og jeg kan godt lide måde at arbejde på, fordi der er mere frie tøjler, og man får mere ansvar. Det fik jeg ikke der, hvor jeg var før, fordi det var en alt for stor organisation. Jeg kendte også Anders (supportchef) i forvejen, så det var ham der skrev til mig, at de søgte en ny i marketing. Så kom jeg til samtale og kunne med det samme mærke, at der var en rigtig god stemning herinde, og vi jobbet passede med det, jeg søgte.”

Hvad laver du i din fritid?

“Jeg er meget sammen med mine venner og min kæreste. Jeg har en stor vennegruppe, som jeg gerne ser en gang om ugen, hvor vi ser fodbold eller spiller brætspil og drikker nogle øl. Så spiller jeg guitar og går til sang hver anden uge. Jeg kan godt lide at spille singer/songwriter genren, som for eksempel John Mayer. Derudover styrketræner jeg en del, gerne tre-fire gange om ugen i et par timer.”

Hvad er dit drømmejob?

“Jeg har egentlig altid drømt om at blive selvstændig, men har bare aldrig rigtig turde tage springet. Jeg har en bog, hvor jeg skriver ideer i, og undersøger om det er en mulighed, men jeg tør aldrig rigtig gøre noget ved det. Jeg vil gerne starte en virksomhed, hvor jeg gør noget godt for andre, samtidig med at jeg tjener penge, en win-win virksomhed. Ellers kunne jeg godt tænke mig at være marketingchef, måske i en stor virksomhed eller på et bureau. Jeg kan godt lide at have det strategiske overblik. Jeg har tidligere arbejdet lidt med politik, som jeg også synes er ret interessant, men jeg tror ikke, at det bliver den vej, som jeg går.”

Hvis du var et dyr, hvad ville du så beskrive dig som?

“Jeg ved egentlig ikke, hvilket dyr jeg skulle være. Skulle jeg være et sjovt dyr eller et fedt dyr? Jeg gad godt at være et dyr, der både er atletisk og klogt. Ikke en løve, for det er røv sygt! Stærk og farlig, det er simpelthen for kedeligt. Måske er jeg en søhest? Det er søhestehanden, der føder ungerne. Ej måske en flodhest, de er søde. Jeg synes de er ret hyggeligt og rolige. Det passer meget godt til mig.”

Hvad er din guilty pleasure?

“Jeg har vel i princippet flere. Mig og min kæreste spiser ret meget vegetarisk, men vi elsker begge en god burger. Det skal vi gerne have en gang om ugen. Jeg bruger også meget tid på Fifa. Og så elsker jeg kage, og slik! Måske er det bare kage, det kan jeg altid spise. Årh også kakaomælk, det kan jeg altid drikke. Og som du måske kan fornemme, er jeg en meget ubeslutsom type.”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af livet, hvad skulle det så være?

“Det er svært, for det meste bliver man træt af. Men der er en ting, som jeg ikke er blevet træt af endnu, og det er sushi. Men det er nok, fordi jeg ikke spiser det så tit, og der findes meget forskelligt, så det tror jeg faktisk ikke, jeg ville blive så træt af, hvis jeg kunne variere lidt i menuerne.”

Hvor ser du dig selv om 10 år?

“Jeg kunne godt tænke mig et stort hus eller lejlighed. Så er jeg nok gift og har to børn, måske tre, hvis jeg lige strammer den lidt. Og et godt job. Jeg synes det betyder noget, at man har mange penge, fordi det giver meget frihed. Og så kan jeg godt lide at tage mig af min familie og sørge for, at alle har det godt og ikke mangler noget. Alle dem jeg kan lide, skal have det godt.”

Næste gang

Glæd dig til næste interview, der udkommer om en to uger, hvor du kan med møde Victor, der er arbejder som rådgiver i Billy.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores udvikler Nikolas, kan du gøre det her.

  • Bag om Billy: Manager hos Billy
  • Billy Partner: En sand iværksætterhistorie – Andreas Regnskab
  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy