Bag om Billy: Mød marketingassistent Stine

Dato:22. september 2017
Læsetid:5 minutter

I denne udgave af Bag om Billy kan du møde Stine, vores marketingassistent og omvandrende regnskabsordbog.

Normalt er det Stine, der står for at interviewe os kollegaer til Bag om Billy, men det har hun ikke fået lov til denne gang. I denne uge har vi nemlig placeret Stine på den anden side af interviewbordet.

Stine er lidt af en grinebider, har hang til gyserfilm og er generelt meget struktureret i sin hverdag. Og så har Stine et alternativt forhold til fisk.

Hvad laver du i Billy?

”Jeg arbejder med flere forskellige arbejdsopgaver. Jeg har i en længere periode stået for at interviewe mine kollegaer til Bag om Billy. Derudover står jeg for at drive Billypedia, som er vores regnskabsordbog. Her nørder jeg regnskabstermer og skriver forklaringer på besværlige ord, så alle kan forstå dem. Og så tager jeg mig også af at skrive nyheder om Billy til nogle forskellige nyhedssites.”

Hvad er det sjoveste ved at arbejde i Billy?

”Det er det sociale miljø og mine arbejdsopgaver. Vi arbejder hårdt, men der er plads til at have det sjovt, og vi er gode til at fejre, hvis noget er gået rigtig godt.

Kulturen i Billy er ret unik, men jeg synes også, at vi har en unik tilgang til regnskab. Mange vil nok synes, at regnskab er lidt af en tør kiks. Men jeg synes, at vi i Billy er med til at gøre det mere levende og lettere at forstå. Det synes jeg er virkelig fedt.

Noget der kan gøre mig rigtig glad er, hvis mit arbejde med Billypedia gør, at vi ranker bedre på nogle søgeord og dermed bliver mere synlige i Google.”

Har du et sjovt minde fra en arbejdsdag i Billy?

”Ja, mange. Hvis jeg skal vælge en situation, hvor jeg skal udstille mig selv en smule, så kan jeg huske en dag, hvor jeg havde holdt pause ude i gården ved vores kontor. Da jeg kom tilbage fra pause, gik jeg på toilettet. Her kom jeg i tanke om, at jeg lige havde set en rotte i gården, og jeg tænkte: ’Gud, det skal jeg da lige fortælle de andre.’

Så da jeg kom ud fra toilettet, sagde jeg til de andre, at jeg lige havde set en rotte. Christine og Katrine fra marketingafdelingen var ved at kravle op på deres stole af skræk. De troede jo selvfølgelig, at jeg lige havde set den på toilettet.”

Hvad laver du, når du ikke er på arbejde?

”Jeg tager til forskellige events i København for eksempel Stella Polaris og Copenhagen Dinning Week.

Ellers dyrker jeg yoga, svømmer og cykler en del. Nu har jeg jo lige fået en el-cykel, så jeg nemt kan cykle de 15 km fra mit hjem i Lyngby og herind til Billy. Jeg nyder at kunne cykle til alt igen. Det har jeg savnet, siden jeg flyttede ud af København. Næste cykelprojekt bliver en racercykel, men ind til videre må jeg nøjes med de fire cykler, jeg allerede har - hvilket også er rigeligt.

Jeg elsker også at lave kreative projekter såsom betonkrukker og sjove personlige kort. Et af mine større projekter er en køkkenø, som jeg selv har designet og bygget fra bunden.”

Snyder du i spil?

”Nej, det gør jeg mig ikke i. Hvis man snyder i spil, så har man jo ikke vundet rigtigt. Det er en falsk sejr, og det er der jo ikke meget sjov ved. Hvis andre snyder, så konfronterer jeg dem, og driller dem lidt. Det må jo betyde, at de ikke regnede med at vinde uden snyd.”

Har du nogen fobier?

”Nej, men der er ét dyr, som jeg synes er ulækkert. Og det er en fisk. Jeg har prøvet at snorkle på Cuba og i Florida, men begge gange var jeg ved at tisse i bukserne af skræk, når fiskene kom for tæt på. En skrækoplevelse var, da en guide gav mig noget fiskefoder i hånden, mens vi var i vandet. Foderet fik fiskene omkring mig til at svømme helt tæt på mig. Han ville egentlig bare hjælpe mig med at blive mindre utryg ved de ulækre fisk, men det virkede altså ikke."

Er du til bøger eller film?

”Helt klart film. Jeg ved ikke, om jeg har en yndlingsfilm, men jeg har en yndlingsgenre. Det er gysere. Mange kan ikke lide at se gyserfilm, men jeg har én veninde, der heldigvis også er til uhygge, som vi kalder det. Det vigtigste ved en god gyserfilm er, at man ikke kan regne overraskelsesmomenterne ud. Selvom vi er tossede med gyserfilm, så skal vi altid afslutte aftenen med at se noget rart. Vi skal lige fortrænge den grimme oplevelse."

Hvilke mobil-apps er dine favoritter?

”Jeg er rigtig glad for streamingtjenester, DR radio, Club Matas og Snapchat. Men jeg bruger også mine påmindelser rigtig meget. Det er lidt pinligt at indrømme, men pt. har jeg 20 lister til forskellige ting. Jeg er næsten for organiseret. Det ved mine venner også, og det synes de er lidt sjovt. De har især bidt mærke i, at jeg er kvinden, der har næsten alt, man kunne få brug for i sin taske. ”

Hvad kan man finde i din taske i dag?

”I dag har jeg computer, oplader, håndcreme, regnslag, pung, nøgler, paraply, lightere, hårspray, spejl, servietter, solbriller, læbepomade og Strepsil - hvis nu jeg skulle få ondt i halsen.”

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Kasper, der er supporter.

Og fik du ikke læst det seneste interview med Johan, kan du gøre det  her.

  • Bag om Billy: Manager hos Billy
  • Billy Partner: En sand iværksætterhistorie – Andreas Regnskab
  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy