Bag om Billy: Mød vores rådgiver Mikkel

Dato:9. oktober 2020
Læsetid:4 minutter

I denne uge af Bag om Billy kan du møde Mikkel, som er rådgiver i supporten. Her hjælper han vores kunder med regnskabsmæssige spørgsmål, hvis de skriver eller ringer ind til os.

Mikkel er født og opvokset på Falster, men bor dag i Rødovre. Han har tidligere været kørende sælger og livredder i et par år, men nu studerer han Innovation og Entreprenørskab på CPH Business.

Når han skal ind på kontoret i Industriens Hus er det på cykel, men han ville faktisk hellere tage bussen. Han synes nemlig, der er ualmindelig mange cyklister, som kører med hovedet totalt under armen. Men som Mikkel siger, skal han nok bare lige vænne sig til byen og tempoet, når nu han er vant til cykle forbi idylliske muh-køer og traktorer.

Mikkel har en masser af krudt bagi, så han bruger en stor del af sin fritid på fodboldbanen og i træningscentret. Faktisk er han lidt spændt på, hvordan han vil klare de lange dage på kontoret, når han ikke er så god til at sidde stille for længe. Derfor har han lavet en plan om at tage hans allerhurtigste sko på og en support-telefon i hånden, så han kan gå kontoret tyndt imens han hjælper jer brugere i røret.

Hvis du skulle spise middag med en kendt person, hvem skulle det så være?

“Jeg gad vildt godt at have mødt Bent Fabricius Bjerre, men det er ligesom lidt svært nu… Ej, så måske Zlatan! Han befinder sig jo ligesom i en hel liga for sig selv - den svenske komet. Og så har han sagt nogle af de der helt vanvittige ting… Lions don’t compare themselves to humans. Ha ha. Jeg ville sørme gerne se, hvad der kunne komme ud af sådan en middag ”

Hvilken sang synger du helst til karaoke?

“Jeg synger helt klart den der med tequila! Den hvor man kun behøver at synge to gange i løbet af sangen. Bom, bom, bom… tequila! Og efter klokken tre, er jeg helt sublim til at synge Thomas Helmig. Den får bare hele armen. Publikum skal selvfølgelig have drukket tilsvarende med øl. Men tro mig, det lyder ikke helt dumt.”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

“Mine venner driller mig ret ofte med det her. Men jeg elsker bare cæsar salat. Jeg synes simpelthen, det er så godt. Det er helt klart dressingen, der gør hele forskellen.”

Hvis du var et dyr, hvad ville du så være?

“Jeg er virkelig ikke særlig hurtigt, så det kan jeg nok ikke spille så meget på. Men jeg er ret tung. Så måske en gorilla. En der sådan står lidt for meget i vejen. Tja, det sker i hvert fald nogle gange for mig i fodbold.”

Hvilken rejsedestination står øverst på din liste? “Jeg har aldrig været i USA, og der er bare vildt mange byer og attraktioner i USA, som jeg gerne vil se. Såsom Grand Canyon i Arizona, frihedsgudinden i New York og Alcatraz i San Francisco. Jeg gad godt tage på sådan et roadtrip. Købe en bil, køre fra den ene side til den anden, og så sælge øsen efterfølgende.”

Har du en guilty pleasure?

“Jeg er lidt af en shoe-aholic. Jeg har simpelthen bare for mange. Altså, jeg har jo nok 50 par sko. Men jeg kan altså ikke sige nej til et godt tilbud. Jeg har virkelig svært ved det. Kan man få mere for pengene? Bum, så slår jeg til!”

Har du et skjult talent?

“De fleste synes nok ikke, det er et skjult talent. Men altså, jeg bliver i hvert fald overrasket over resultatet hver gang. For jeg er faktisk virkelig god til at bunde bajere. Altså, jeg kan nok bunde en øl på 4-5 sekunder. Det er på landet, vi laver sådan noget. Noget skal vi jo få tiden til at gå med.”

Hvad står øverst på din bucket-liste?

“Jeg vil vildt gerne nå at løbe et marathon. Og det skulle være i en større by, hvor der er masser af god stemning. Men puha, jeg skal vidst lige i gang med løbetræningen igen. Jeg er blevet lidt demotiveret af alt det, der er blevet aflyst her for nylig.”

Hvis du gik glip af det forrige interview med vores praktikant, Susie, kan du læse det her.

  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen
  • Kundeinterview: Mød Lars Juhl fra Visionmaker