Bag om Billy: Mød vores rådgiver Frederik

Dato:23. oktober 2020
Læsetid:4 minutter

Frederik har altid drømt om at blive en ægte Steve Jobs, siden han som lille blev draget af en film om livet på Wall Street.

I dag læser han International Business på CBS og har skudt karrieren i gang som supportmedarbejder hos Billy.

Inden Frederik kastede sig over en bacheloruddannelse, brugte han et år på at øve tyske gloser under et praktikophold i Bayern. Her fik han for alvor lov til at snuse til livet som ægte forretningsmand, når han sad med til vigtige forhandlinger og prøvede kræfter med rollen som indkøber.

Men hvem er Frederik udover en iværksætter in-the-making, dygtig supportmedarbejder og CBS'er? Det kan du blive klogere på lige her.

Hvordan kan det være, at du søgte job hos Billy?

"Jeg har altid nørdet nyheder om startups og iværksættere. Fordi jeg selv drømmer om at blive det en skønne dag. Jeg er blandt andet flittig seer af Løvens Hule og følger ofte med på Amino. Derfor har jeg også fulgt lidt med på sidelinjen hos Billy, siden virksomheden blev skabt af Toke Kruse. Da jeg så jobopslaget på CBS, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var mit kald. "

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Billy?

"Helt klart mine kollegaer og stemningen, der er på kontoret. Der er altid højt humør og gang i den med en masse spændende ting. Jeg synes, man lærer rigtig meget på kort tid.Jeg føler allerede, jeg har været ansat i mere end en måned."

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Billy?

"Helt klart mine kollegaer og stemningen, der er på kontoret. Der er altid højt humør og gang i den med en masse spændende ting. Jeg synes, man lærer rigtig meget på kort tid.Jeg føler allerede, jeg har været ansat i mere end en måned."

Hvis du kunne rejse tilbage i tiden, hvad ville du så besøge?

"Det skulle være det gamle Egypten, for det virker som en sindssygt spændende tid. Altså det kunne være sjovt at se, hvordan de rent faktisk levede dengang. Faktisk er jeg lidt af en historienørd."

Hvis du kun måtte spise én ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

"Bananer - det er noget man aldrig bliver træt af. Jeg har dog også lidt en M&Ms-afhængighed. Jeg kan sagtens kværke en hel pose på en dag. Det skal være de originale UDEN nødder. Jeg forstår ikke, hvorfor nødder overhovedet skal blandes sammen med M&M's."

Hvis du skulle spise middag med en kendt person, hvem skulle det så være?

"Så skulle det være Elon Musk. Han er mega inspirerende og sådan en, man kan lære rigtig meget af. Måske kan han give mig nogle gode tips til, hvordan jeg en dag kan kaste mig ud i livet som iværksætter."

Hvad er det bedste ved internettet i dag?

"Det er fedt, at det er så nemt at kommunikere med folk. Jeg bruger selv meget Facebook og Snapchat til at holde kontakten med mine venner. Det er også fedt, at man nemt kan lytte til musik, man kan lide. Jeg elsker jo selv musik og har en bred musiksmag - så bare det, at jeg let kan skifte mellem rap og techno afhængigt af humør, er ret fedt."

Hvad er det første, du vil lave efter corona?

"Jeg savner at rejse langt væk. USA har altid været på min bucketlist, så det kunne være en tur til New York og et besøg på Wall Street, hvor det hele sker. Det virker også som en by, hvor der er mange attraktioner, butikker og restauranter."

Hvad lavede du under lockdown?

"Jeg var faktisk i praktik i Bayern, da lockdown skete i foråret. Dernede var det meget strengere restriktioner. Man måtte blandt andet kun være samlet to på én gang, og jeg måtte arbejde meget hjemmefra. Det føltes meget mærkeligt at være i Tyskland dengang. Jeg fik dog brugt tiden ret fornuftigt på at læse matematik op på A-niveau, så jeg kunne søge ind på min drømmeuddannelse i International Business, så der kom også lidt godt ud af det."

Hvis du gik glip af det forrige interview med vores praktikant, Susie, kan du læse det her.

  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy
  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen