Bag om Billy: Mød vores rådgiver Frederik P

Dato:5. april 2019
Læsetid:4 minutter

I denne uge i Bag om Billy kan du møde vores rådgiver Frederik.

Frederik sidder i vores support-team på deltid, hvor han rådgiver jer kunder, hvis I har spørgsmål til jeres regnskab. Derudover ringer han ud og hjælper nye brugere med at komme godt i gang med regnskabsprogrammet, så hvis I har haft en venlig jyde i røret, er det ham, I har talt med.

Frederik er født og opvokset i Skanderborg, men han har dog valgt at bosætte sig på Djævleøen, mens han ved siden af Billy læser sin kandidat i Costumer Commercial Development på CBS. I Billy bidrager han altid til den gode stemning på kontoret både i support-teamet, rundt om frokostbordet og over bordfoldbordet, hvor netop fodbold tit er det store samtaleemne.

Han er dog ikke helt ny i Billy længere, da han har haft et par afstikkere i løbet af de sidste par år, hvilket er årsagen til, at han ikke er blevet præsenteret før nu. Han har blandt andet været på et udvekslingsophold i Mexico og arbejdet et andet sted. Men heldigvis fandt han vej tilbage til Billy, hvor vi er glade for at have ham siddende endnu en gang.

Hvad laver du i Billy?

“Jeg er rådgiver og hjælper blandt andet vores kunder med opstartsmøder, hvor vi hjælper dem igennem programmet, laver åbningsbalancer for dem.”

Hvordan ser en helt almindelig dag i Billy ud for dig?

“Jeg møder normalt ind kl. 9, så ringer vi ud og onboarder vores kunder, og så bytter vi, så man sidder med chatten og svarer på spørgsmål, laver kontoplaner eller årsregnskaber alt efter, hvor travlt der er."

Hvad er det bedste ved at arbejde i Billy?

“Frokostordningen er god, fredagsøllene og kollegerne er gode. Det er klart det sociale, der er det bedste. Arbejdsopgaverne kan godt blive lidt trivielle nogle gange, men når man sidder fem sammen, så klarer vi det hele. Det sociale og hyggen ved arbejdet, under arbejdet og efter arbejde er helt klart det bedste.”

Hvad er dit drømmejob?

“Mit drømmejob er at uden tvivl at være selvstændig og sidde med egen biks og naturligvis bruge Billy til mine regnskaber. Det at kunne sidde med sine egne projekter og uden at være fastlåst til bestemte skemaer, det er drømmen. Det kunne være oplagt med noget marketing, men det er ikke helt til at vide. Hvis det skal være urealistisk, så skal du skrive fodboldspiller på, det er aldrig for sent.”

Hvis du var et dyr, hvilket var du så?

“Løve er den nemme, pga. mit stjernetegn, men jeg vil hellere sige en odder, det virker til, de har det pisse fedt. De hygger hele tiden, og de er altid sammen i små flokke. De er sgu søde!”

Hvis du skulle spise middag med en kendt, hvem skulle det så være?

“Det skulle være Bob Marley, 100 procent. Jeg tror han har nogle vise ord, og det kunne være sjovt at spille fodbold med ham. Vi ville nok snakke musik til at starte med, og så fodbold, og så bare feel good. Han er jo en stemningsmager uden lige, som glemmer sine problemer. Han blev skudt på, og så står han og spiller musik nogle timer efter. Så kan han jo også fortælle, hvordan himlen er, så det er da meget rart at få lidt insiderviden deroppefra.”

Hvad er din guilty pleasure?

“Pizza! Hvis jeg har én, så er det pizza. Til tømmermænd, dovne dage altid pizza, ikke burgere, det er for pøblen.”

Hvis du kun måtte spise en ting resten af livet, hvad skulle det så være?

“Helt klart pizza. Der findes jo så mange slags pizza. Der er morgenmadspizza, dessertpizza og helt almindelig pizza. Den bedste er en med rucola, gorgonzola, pesto og parmaskinke, det er nr. 4. Der er også lidt salat på, så er det jo lidt sundt.”

Hvis du vandt en milion, hvad ville du så bruge pengene på?

“Så skulle jeg tilbage til Mexico. Så skulle jeg se hele Mexico færdig, hele Sydamerika og bare rejse rundt. Så tager det nok et par år, før at jeg er tilbage i Billy igen.”

Hvor ser du dig selv om 10 år?

“Forhåbentlig har jeg min egen lille biks, hvor det kører forrygende, så jeg ikke behøver at bekymre mig om at have brugt en million på at rejse. Om det er i København eller Jylland eller overhovedet Danmark, det ved jeg ikke. Måske laver jeg en forretning, hvor jeg kan have min computer med ud at rejse, så jeg ikke behøver at have et fast kontor i Danmark. Jeg er nok ikke fodboldspiller mere, støvlerne er nok lagt på hylden til den tid. Men måske det kan blive til lidt hyggebold med de gamle gutter.”

Næste gang

Glæd dig til næste interview, der udkommer om en tre uger, hvor du kan møde Lucas, som er en af vores nye dygtige udviklere.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores rådgiver Kasper, kan du gøre det her.

  • Bag om Billy: Manager hos Billy
  • Billy Partner: En sand iværksætterhistorie – Andreas Regnskab
  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy