Bag om Billy: Mød vores rådgiver Michael

Forfatter:Julie Tandrup Gravesen
Dato:3. november 2018
Læsetid:5 minutter

I dag kan du møde vores rådgiver Michael.

Udover hans store hjælp i supporten arbejder Michael også med at præsentere Billy til forskellige messer og arrangementer. Her fungerer Michael i høj grad som en detaljens mand, der hver dag får styr på en masse af alle de mindre detaljer, der skal være på plads, for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Når Michael ikke er i Billy, er han i gang med at afslutte sin bachelor i handel og markedsføring på CPH Business, hvor han tager hul på sin hovedopgave netop nu. De næste par måneder vil Michael derfor gå over på deltid, så han kan fokusere lidt mindre på Billy og lidt mere på studiet.

Hvad laver du i Billy?

”Jeg sidder lige nu meget i onboardingen, hvor jeg hjælper kunder med at løse de forskellige problemer, de eventuelt måtte sidde med. Derudover er jeg tovholder for vores stand til en messe, der hedder Iværk&Vækst. Så jeg sidder både med mindre opgaver for de enkelte kunder og lidt større opgaver, hvor jeg repræsenterer Billy til forskellige arrangementer.”

Hvad er det bedste ved at være i praktik i Billy?

”Det bedste ved at være i praktik i Billy er, at der er meget stor frihed. Her handler det om, at man skal have lov til at arbejde med det, man har lyst til. Og det får man langt hen ad vejen lov til, så længe man er klar til at tage ansvaret for de opgaver, man påtager sig. Der bliver ikke sat begrænsninger for én, bare fordi man er praktikant, og det er virkelig noget af det, der gør det fedt at være her.”

Hvad laver du, når du ikke er i Billy?

”Når jeg ikke er i Billy, er jeg ansat på Restaurant Flammen, hvor jeg bruger nogle aftener om ugen. Derudover går jeg meget op i fodbold og politik. Jeg har været aktiv i Liberal Alliance Frederiksberg og i ungdomsforeningen i København siden 2011. Det bruger jeg en del tid på i øjeblikket, fordi der er kommunalvalg.”

Hvis du var statsminister, hvad ville du så indføre som det første?

”Det første jeg ville gøre som statsminister, ville være at nedsætte alle de høje skatter og afgifter, vi har. Det er også derfor, jeg er gået ind i politik. Jeg bryder mig ikke om, at staten vil bestemme over de penge, jeg selv har tjent, når jeg reelt set ved bedst selv. Derudover ville jeg sørge for at luge ud i alle mulige ligegyldige regler. Det ville nok være primært det.”

Hvem ser du op til?

”Det har jeg tit tænkt over. Jeg har svært ved at pege på en bestemt person, som jeg virkelig ser som et konkret forbillede. Jeg er mere tilbøjelig til at udse mig enkelte egenskaber i forskellige personer, som jeg godt kan beundre. Lederegenskaber eksempelvis. Der er en del iværksættere, som jeg ser op til på grund af den energi og drivkraft, de har. Det er beundringsværdigt, og det kan være alle lige fra folkene bag Billy til Steve Jobs og hans historie med Apple. Nogle personer kan også have en beundringsværdig udstråling, men der er ikke én enkelt person, jeg kan pege på som mit absolutte forbillede.”

Hvis du havde en tidsmaskine, hvornår ville du så tage hen?

”Jeg har altid været hærdet fan af Brøndby og Liverpool, men det har været hårdt de seneste år. Så jeg ville gerne opleve Liverpool vinde mesterskabet tilbage i 1990. Det kunne også være en kæmpe oplevelse at rejse tilbage til 1992 og opleve stemningen, da Danmark vandt EM. I det store perspektiv er det selvfølgelig ikke de største begivenheder, men det ville være stort for mig.”

Hvad er du bedst til?

”Jeg er god til at gennemføre ting. Når jeg sætter mig for noget, har jeg en virkelig stor drivkraft, og lige meget hvor svært det så end er, så tager jeg mig sammen og gennemfører det. Udover det vil jeg sige, at jeg er lidt en generalist i den forstand, at jeg kan lidt af det hele. Det er ikke fordi, jeg er verdensmester i alt, men jeg kan da lidt af hvert.”

Hvis du kunne tale med et dyr, hvilket dyr skulle det så være?

”Det skulle helt sikkert være min hund. Jeg har boet sammen med den i 11 år, og jeg har aldrig forstået et ord, den har sagt, men jeg ville egentlig gerne høre dens sande mening om mig. Hvis jeg endelig skulle tale med et dyr, så skulle det være med den for at høre, om jeg har været en god ejer de seneste 11 år. Så er det bare spændende, hvad svaret er.”

Hvis du var strandet på en øde ø, hvilke tre ting ville du så have med dig?

”Lad os antage, at alt håb er ude. Det første jeg ville tage med er Fernet-Branca. Derudover ville jeg medbringe et TV, hvor jeg kunne se Brøndby og Liverpool. Sidst men ikke mindst ville jeg tage kakaotoppe fra Netto med. Så ville jeg bare ligge på stranden og spise kakaotoppe, drikke Fernet-Branca og se fodbold. Hvis alt håb er ude, kan man i det mindste drikke sig fuld og nyde ø-livet fuldt ud.”

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Filip, der arbejder i vores udviklingsafdeling.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores Commercial Manager Nicolai, kan du gøre det her.

  • Bag om Billy: Manager hos Billy
  • Billy Partner: En sand iværksætterhistorie – Andreas Regnskab
  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy