Bag om Billy: Mød vores Senior Product Manager Jesper

Dato:26. juni 2020
Læsetid:3 minutter

I denne uge i Bag om Billy kan du møde vores Senior Product Manager, Jesper.

I Billy fungerer Jesper som et bindeled mellem vores kunder, produktteamet, marketing og support, hvor han sørger for, at krav fra alle parter bliver prioriteret og omsat til konkrete initiativer. Han bruger en stor del af sin tid på at forstå jer kunders behov og ønsker, så Billy kan blive bedre og nemmere at bruge. Derudover sørger han for at udviklingsteamet laver de rette opgaver og altid har styr på, hvad de skal.

Jesper er født og opvokset i en lille by kaldet Svinninge, som ligger i nærheden af Holbæk på Sjælland. I dag er han flyttet tilbage til hjembyen sammen med sin kone og sine to børn efter at have boet i København i 15 år. Når han ikke er på arbejde, kan han godt lide at bruge sin fritid på at læse litterære klassikere og spille guitar. Han har sit eget band som hedder PRESS PLAY ON TAPE, hvor de spiller musik fra gamle computerspil fortolket som rock. De har faktisk både spillet på Roskilde Festival og i Go’morgen Danmark - så måske du har set ham på scenen eller bag TV skærmen.

Hvad er det bedste ved at arbejde i Billy?

“Det, jeg godt kan lide ved at arbejde i Billy, er at løse problemer for vores kunder. Det er en stor motivation for mig, når det lykkes at gøre vores kunder glade og løse reelle problemer for dem. Derudover er potentialet for vores produkt virkelig stort, så der er mange muligheder, som man kan arbejde videre med. Det, synes jeg, er en fed udfordring.”

Hvor ser du dig selv om 10 år?

“Jeg føler faktisk, at jeg har fundet min hylde eller mit kald, eller hvad man nu vil sige. Så jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med, hvor jeg er nu og er klar til hele rejsen.”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

“Det er et virkeligt godt spørgsmål. Jeg er faktisk en af dem som virkelig elsker pizza med ananas og skinke - selvom mange nok mener, at det er en skandale. Det er virkelig også en pizza, som kan dele vandene hos de fleste.”

Hvis du kun måtte tage 3 ting med på en øde ø, hvad skulle det så være?

“Det skulle være min guitar, Pink-Floyd albummet Pulse og en kopi af Wikipedia, så jeg altid kan slå noget op. På den måde kan jeg virkelig holde mig beskæftiget.”

Hvis du var et dyr, hvad ville du så være?

“Så skulle jeg være en kat. De virker til at have fundet nøglen til et lykkelig liv - at sove hele dagen og jage om natten. De ligner også nogen, der hviler i sig selv.”

Hvis du kunne rejse alle steder hen i verdenen, hvor ville du så rejse hen?

“Så ville jeg gerne til Påskeøen og opleve de store statuer, som står ned til vandet. Påskeøen er en lille vulkansk ø, som ligger ud fra Sydamerika. De har en virkelig spændende historie, som jeg godt gad at opleve.”

Hvad er din guilty pleasure?

“Min guilty pleasure er nok at se youtube videoer om guitarforstærkere og andet udstyr. Det kan jeg virkelig bruge meget tid på. Sommetider tænker jeg, at jeg bruger mere tid på det, end at øve mig.”

Hvad er din yndlingssnack?

“Min yndlings snack er Cola Zero. Der er bare et eller andet hyggeligt og lækkert over at tage en helt kold dåse ned fra hylden og nyde den. Dog prøver jeg godt nok at holde forbruget lidt nede.”

Hvis du skulle spise middag med en kendt person, hvem skulle det så være?

“Jeg snupper en middag på Noma med Larry Page. Så kan han fortælle røverhistorier om iværksætteri og hardcore datalogi.”

Næste gang

Næste gang i Bag om Billy kan du møde Mads, som er vores Marketing Upsell Specialist.

Hvis du gik glip af det forrige interview med vores rådgiver Nikolaj, kan du læse det her.

  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy
  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen