Bag om Billy: Mød supporter Kasper

Forfatter:Julie Tandrup Gravesen
Dato:5. oktober 2017
Læsetid:4 minutter

I denne udgave af Bag om Billy er det blevet tid til at møde Kasper, som er en af vores dygtige supportere. Kasper kommer oprindeligt fra Fyn, bor i dag på Amager og har arbejdet i Billy i et halvt år. I Billy kender vi Kasper som en meget social person, der tilmed er så heldig at have flere af sine bedste venner her på jobbet.

Når Kasper ikke knokler i Billy eller på sit studie i jordbrugsøkonomi, er noget af det bedste, som han ved at spille 500 med Johan, der både er Kaspers bedste ven, roommate og kollega her i Billy.

Hvordan ser en normal dag ud for dig i Billy?

”Min dag starter normalt ud om morgenen, hvor jeg møder drengene i supporten. Drengene tager som regel en kop kaffe, og jeg tager måske et glas vand, for jeg kan slet ikke tåle koffein. Så starter dagen ellers lige så stille. I løbet af dagen arbejder jeg primært i supporten, hvor jeg sidder med supportopgaver, men jeg styrer også revisorafdelingen, hvor vi koordinerer og formidler kontakt mellem vores kunder og nuværende revisorer. Der er altid god stemning på kontoret. Altid. Så det er super fedt.”

Hvad er det bedste minde, du har fra Billy?

”Det var nok her forrige fredag. Der havde vi drengeaften med alle supporterne, hvor vi var i byen. Vi startede på en restaurant, som jeg pinligt nok har glemt navnet på, måske også fordi vi fik et godt tilbud i form af en masse gratis vin og øl. Det var en super god aften, også fordi vi fik lov til at se Nicolai, der er commercial manager i Billy, lege Jack Sparrow med en sabel, hvor han slog tuden af en flaske champagne og sprøjtede champagne ud over det hele. Det var meget sjovt at se ham på den måde. Det var en rigtig god dag.”

Hvad laver du, når du ikke arbejder i Billy?

”Når jeg ikke er på arbejde, læser jeg jordbrugsøkonomi på Københavns Universitet. Jeg er i gang med mit tredje år nu og skal aflevere bachelorprojekt til sommer. Når de fleste tænker jordbrugsøkonomi, tænker de nok, at det er meget med landmænd og sådan, men i virkeligheden beskæftiger vi os meget med casearbejde, hvor det handler om at optimere vores ressourcer. Så der er meget matematik i det, og vi får i virkeligheden en bred økonomisk uddannelse.”

Hvis du var en superhelt, hvem ville du så være og hvorfor?

”Uha, det ved jeg faktisk ikke. Jeg kender ikke en superhelt, der kan gøre sig usynlig, men den evne ville jeg virkelig gerne have. Og her kan man selvfølgelig komme med alle mulige platte årsager, men det her med at være en flue på væggen, når politikerne eksempelvis sidder og diskuterer eller inde ved præsidenten. Det kunne jeg godt tænke mig.”

Hvad står der på din bucket list?

”Hvis jeg skal tale lige fra hoften, så må det være, at jeg skal ind og se en Champions League finale på et tidspunkt. Det skal jeg. Gerne Manchester United og Real Madrid. Og ellers, hvis man kunne gå tilbage i tiden, så ville jeg rigtig gerne til en koncert med Frank Sinatra, Mr. Blue Eyes. Jeg er fuldstændig fascineret af ham, han lavede virkelig god musik. Han var jo the King of Jazz i 60’erne, så det ville jeg virkelig gerne, hvis det var muligt.”

Hvad er den bedste fødselsdag, du nogensinde har haft?

”Jeg holdt engang fødselsdag i en skipperklub til min 18-års fødselsdag. Der tog vi ud på en kæmpe færge sammen med alle gæsterne og sejlede rundt i det sydfynske øhav syd for Svendborg. Der sejlede vi en tur rundt ved alle øerne i et par timer, der var liv og glade dage, og der var middag på båden. Ja, der var det hele. Solen skinnede, det var en fantastisk dag - min fødselsdag til søs. Det var meget sjovt.”

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Nicolai, der er vores commercial manager.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores marketingassistent Stine, kan du gøre det her.

  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy
  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen