Billy anbefaler - Podcasts og TV-programmer om iværksætteri

Dato:20. marts 2020
Læsetid:3 minutter

Hvis du som iværksætter eller selvstændig har behov for at koble af og måske også har lidt ekstra tid på hænderne i øjeblikket, kan du lytte til podcasts eller se TV-programmer, som samtidig vil inspirere dig til at optimere din forretning.

Vi har samlet seks gode bud på, hvad du kan lytte til eller se i dit frirum.

Podcasts

SuccesKriteriet

En podcast om drømme og ambitioner, hvor du kan følge inspirerende iværksætteres rejser fra den gode idé til investering, markedsføring og exit. Med Ane Cortzen som vært og interviews med succesfulde iværksættere samt store skikkelser og specialister inden for dansk erhvervsliv, bliver du med garanti klogere på iværksætteri og forretningsdrift af denne podcast.

Lyt til podcasten her.

Iværksætterhistorier

En podcast af iværksættere, for iværksættere og med iværksættere. Her får du et indblik i personerne bag nogle af Danmarks fremmeste iværksættere. Podcastseriens 122 afsnit inkluderer iværksættere med vidt forskellige baggrunde og sikrer, at der er guldkorn at hente for enhver. Du kan blandt andet blive klogere på forskellige branchers aktuelle tendenser og emner som finansiering og administration.

Lyt til podcasten her.

De 6 hatte

En podcast, der slår et slag for den danske iværsætterkultut og hylder dem, der følger drømmen om at starte egen virksomhed. I hvert afsnit møder du et stærkt panel af veletablerede entreprenører og erhvervsfolk, som rådgiver en given iværksætter i forhold til at opbygge hans eller hendes forretning og komme godt i gennem de problemstillinger, man må støde på i et væksteventyr.

Lyt til podcasten her.

TV-programmer

De vildeste iværksættere

Et program der sætter fokus på iværksætter-feberen i Danmark. Her kan du møde entreprenører og ikoner såsom Jesper Buch, Christian Stadil og Lennart Lajboschitz, som giver deres bud på, hvad der skal til for at få succes. Bliv også klogere på strategierne bag nogle af Danmarks hurtigst-voksende virksomheder, eller hvordan du geninvesterer din formue i nye iværksætter-projekter.

Se programmet her.

Løvens Hule

En programserie hvor håbefulde iværksættere præsenterer deres forretninger for fem pengestærke investorer. I håb om at sikre sig en investering, fremlægger iværksætterne deres idéer og giver et indblik i deres virksomheder. Skarpe serie-investorer såsom Tommy Ahlers, Mia Wagner, Jacob Risgaard, Jesper Buch og Christian Stadil, sidder klar til at investere deres egne penge i nogle af Danmarks mest lovende start-ups. Dette program vil med sikkerhed inspirere dig og lære dig mere om godt købmandskab.

Se programmet her.

Vejen til Seier

En programserie hvor mangemilliardæren Lars Seier Christensen investerer mellem en og ti millioner kroner i Danmarks bedste iværksætteridéer. Blandt 700 ansøgere har Seier udvalgt 18 heldige iværksættere, som har alt på spil både økonomisk og personligt. Et seks ugers langt udskillelsesforløb, kulminerer i en finale, hvor det afsløres, hvem der løber med en investering til flere millioner kroner. Her får du blandt andet indblik i, hvilke særlige karaktertræk, det kræves, hvis man skal have succes som iværksætter.

Se programmet her.

  • Technostress - Hvad er det og hvordan kan du håndtere det?
  • Kom godt fra start med ESG-rapportering
  • Helligdage og søgnehelligdage i 2024