Toke Kruse flytter fra USA hjem til vækst i Danmark

Forfatter:Toke Kruse
Dato:20. maj 2015
Læsetid:4 minutter

Ja, du læste rigtigt. Overskriften beskriver netop, hvad jeg gør: Jeg flytter hjem til Danmark. USA har været et eventyr, men væksten i Danmark har overhalet os, så nu handler det om det fokus, som jeg så ofte taler om. Hjemrejsen hænger samtidig sammen med, at vi har rokeret rundt i vores udviklingsafdeling, så vi opbygger den primære del af den i Danmark, hvilket åbner for to nye udviklingsstillinger i hjertet af København.

Læs artiklen i Berlingske.

Blogindlægget er målrettet vores brugere og udviklere samt potentielle partnerskaber og kunder. Tag dig tid til at læse indlægget – det er værdifuld information med væsentlige detaljer!

Jeg vil slå et slag for Billy i Danmark

Hvis du i de sidste par måneder har fulgt med i tv sammen med 3.000.000 andre danskere, har du i tv-reklamen ”Lad mig fortælle dig hvorfor" kunnet se mig tone frem på skærmen som en Lars Larsen-type – bare i en sjovere og mere direkte udgave. Tanken med TV2-kampagnen var at nå direkte ud til nye kunder og ikke mindst bruge den som springbræt til at nå ud til langt flere partnerskaber, som kan koble sig på Billy App Store. En væsentlig del af tv-fremstødet var tillige at slå fast, at jeg er stifteren af og frontfiguren for Billy på det danske marked – hvilket alt sammen spiller godt sammen med min hjemkomst.

Teamet i Billy bliver endnu stærkere

Billy er et stærkt team allerede, og i starten af året fik jeg en knalddygtig administrerende direktør, Jonas Midtgaard, der har ansvaret for selve teamet, mens jeg fortsat har ansvaret for udvikling af virksomheden. Selve produktet udvikles sammen med virksomhedens co-founder og CTO, Sebastian Seilund.

Det er dog klart, at når de to ejere også har deres daglige gang på kontoret, giver det en helt anden teamspirit, som ikke kan købes for penge. Hele teamet er helt oppe i gear, for med den succes, som vi høster nu, får alle dem, som har valgt Billy, store fordele ved et stærkere team i form af et bedre produkt og en mere strømlinet virksomhed.

Ny udviklingsafdeling åbner i København, Danmark

Er du på udkig efter en ny, udfordrende stilling som seniorudvikler, er det måske dig, vi søger. Da vi flytter den primære udviklingsafdeling til Danmark, kan du blive en del af et team i rivende udvikling. Sebastian Seilund flytter også til Danmark og er fortsat ansvarlig for udviklingsteamet, så du får talentfuldt og godt modspil.

Vi skal desuden bruge udviklere til at udvikle tredjepartsintegrationer og tilføjelser af nye funktioner i selve regnskabsprogrammet.

Udviklere kan tjene penge i den nye Billy App Store

Derved kan vi fortsætte med at udvide vores nyligt offentliggjorte Billy App Store. I den forbindelse vil der nu komme langt større fokus på integrationer og samarbejder, der vil blive drevet fremad både af os selv og af de virksomheder, som øjner en mulighed for at drage fordel af det markedsledende regnskabsprogram i Danmark. Intet andet regnskabsprogram har investeret millioner i tv, og det gør os til noget ganske særligt, for størstedelen af de danske selvstændige kender os allerede – og det kan du som software-virksomhed altså tjene penge på sammen med os, hvis du ellers også kommer ud af starthullerne – tør du at vente længere?

Succes i Danmark kræver fokus

Det er et bevidst og nødvendigt move, at både Sebastian og jeg flytter tilbage til Danmark. USA er godt, men timingen skal være til det – fx koster en seniorudvikler omkring en million om året, mens lønniveauet i Danmark er 30-40 % lavere. Desuden konkurrerer man med firmaer som Google, Twitter og Facebook, som alle har helt andre ting at tilbyde end blot skyhøje lønninger. Sammenholdt med den vækst, som vi oplever i Danmark, har vi begge to valgt at vende hjem, så vi kan styrke den danske succes yderligere.

Jeg har fået et stærkt bånd til USA, hvilket giver os en fordel, når vi for alvor træder ind på det amerikanske marked, den dag timingen er den rette. Men først Danmark, hvor vi bygger videre på to måneders intensiv tv-kampagne. Og netop i Danmark er der succes for alle pengene (bogstaveligt talt!). Derfor giver det også mening, at jeg har fokus på den danske del af virksomheden.

Jeg håber, at I tager godt imod de mange nye initiativer!

Mange hilsner

Toke Kruse

  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen
  • Kundeinterview: Mød Lars Juhl fra Visionmaker