Billy Regnskabsprogram og laptop Billy Regnskabsprogram og laptop

EAN-fakturering

Send din faktura elektronisk direkte til det offentlige eller en myndig institution med Billys smarte EAN-funktion. Prøv Billy Premium gratis i 30 dage, hvis du ikke allerede er Premium-bruger, og send ubegrænsede EAN-fakturaer.

Billy Regnskabsprogram og blåt blinkende Billy logo

Send fakturaer let og gratis til det offentlige

Alle offentlige instutioner i Danmark kræver, at du sender fakturaer til dem med en såkaldt EAN-faktura. Med Billys EAN-modul kan du gratis sende EAN-fakturaer til det offentlige gennem NemHandel netværket. Hvis du ønsker at sende EAN-fakturaer til andre netværk end NemHandel netværket, kan du finde integrationen til Sproom i vores App Store, som tillader dig at sende EAN-fakturaer til alle netværk - både offentlige og private virksomheder. Du kan gratis sende ubegrænsede EAN-fakturaer som Billy Premium-bruger

Billy Regnskabsprogram og blåt blinkende Billy logo

Lige så let som en almindelig faktura

At sende EAN-fakturaer med Billy, er lige så let som at sende en almindelig faktura. Din EAN-faktura vil også blive bogført automatisk i dit regnskab.

Billy er regnskabsprogrammet, der gør det nemmere at være selvstændig. Gem kvitteringer med mobilen, send fakturaer og afregn moms med ét klik.

Billy Regnskabsprogram logo