Gratis og online fakturaprogram til Mac Gratis og online fakturaprogram til Mac

Gratis fakturaprogram til Mac

Prøv et gratis fakturaprogram til Mac med Billy Basic. Spar både ting og penge og send et ubegrænset antal fakturaer. Fakturaprogrammet har brugervenligheden i top og passer perfekt til Apple brugere.

Billy fakturaprogram til Mac og Billy logo Billy fakturaprogram til Mac og Billy logo

Med Billy Basic kan du

  • Sende ubegrænsede fakturaer på din Mac
  • Holde styr på dine kontakter
  • Få support alle ugens 7 dage
Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Fakturering

Med Billy Basic får du et nemt og gratis fakturaprogram til Mac. Programmet bygger på enkelthed og brugervenlig funktionalitet, ligesom Apple er kendt for. Det kræver kun få klik at oprette og sende en online faktura afsted. Med den smarte oversigtsfunktion får du et fakturaprogram til Apple-produkter med lynhurtigt overblik, så du ved præcis, hvilke fakturaer dine kunder har betalt, og hvilke de skal betale.

Alle nye brugere starter med en gratis prøveperiode af Billy Premium, så du kan prøve alle programmets funktionaliteter. Her kan du tilføje dit firmas logo til dine fakturaer, ændre valutaen, give rabat, tilføje en personlig hilsen og meget mere.

Kontakter

Få bedre styr på dine kontakter når du bruger Billys fakturaprogram til Apple ved at benytte fakturaprogrammet som din adressebog. Her kan du slå kontakter op via din mobil eller iPad og være sikker på, at du altid har styr på dine kunder.

Du har i Billy Basic mulighed for at importere og eksportere dine kontakter. Med denne funktion kan du nemt tilføje nye kontakter til programmet ved at indlæse en CSV-fil.

Sikkerhed og backup

Billy benytter sig af SSL-sikkerhed ligesom hos din netbank. Billys servere er desuden opsat på en sådan måde, at alle dine data ligger sikret i flere kopier. Hvis en server skulle gå i stå, står der straks en anden server klar til at tage over, uden nogen form for tabt data.

Billy tager også automatisk backup flere gange i døgnet. Du kan også selv tage backup når som helst. Skulle du selv ønske en backup af dine bilag lokalt på din computer, kan du også få det.

Gratis support 7 dage om ugen

Med Billy Basic får du gratis support alle ugens 7 dage. Du kan søge blandt Billys mange hjælpeartikler eller henvende dig til vores hjælpecenter. Her sidder vi klar til at hjælpe dig fra kl. 08-23 alle ugens dage.

Du kan kontakte vores hjælpecenter ved at sende en mail til billy@billy.dk eller ringe på tlf.: 60246024.