Alt hvad selvstændige
har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis,
eller prøv hele programmet i 30 dage.

Årsregnskab

Billy hjælper dig med at lave en komplet årsrapport, selvangivelse og et skatteregnskab fra kun 1.645 kr. gennem vores årsregnskabsmodul. Modulet udarbejder automatisk dit årsregnskab på baggrund af din bogføringsdata, så du sparer både tid på og penge på udarbejdelsen. Du skal blot tilvælge modulet inde i menuen, når du er logget ind i Billy, og så guider vi dig resten af vejen.

Med et årsregnskab gennem Billy får du alt, hvad du skal bruge til din indberetning:

  • Udfyldt eller udvidet selvangivelse inkl. bilag
  • Færdigt skatteregnskab
  • Professionel årsrapport
  • Udfyldt lønsumsblanket
  • Udfyldt selskabsselvangivelse
  • Udfyldte udbytteblanketter
  • Fil med årsrapport klar til Erhvervsstyrelsen

Tjekliste

Efter at have klikket på Årsregnskab i menuen og trykket start, bliver du sendt videre til en tjekliste. Det er nødvendigt, at du udfylder listen for, at vi kan se, om det er muligt for dig at få lavet et automatisk årsregnskab og for at levere et lovligt regnskab.

Stamdata

Under stamdata skal du udfylde både dine virksomheds- og ejeroplysninger. Det er vigtigt, at de indtastede oplysninger er korrekte og stemmer overens med de informationer, der er i CVR-registeret. Når oplysningerne er indtastet, kan du gå videre til næste punkt.

Færdiggør dit bogholderi

I dette punkt præsenterer vi dig for en huskeliste med punkter, du skal have gennemført, inden at du kan færdiggøre dit bogholderi. Når du har sikret, at du har udført alle punkterne korrekt og efterfølgende krydset dem af, kan du godkende din bogføring for året.

Øvrige oplysninger

Her har du mulighed for at tilføje andre oplysninger om virksomheden, der skal bruges til udarbejdelsen af dit årsregnskab. Når du har indtastet eventuelle øvrige oplysninger, kan du gemme informationerne og gå videre til næste skridt.

Fordeling af langfristet gæld

Hvis du har et selskab, har du mulighed for at angive din langfristede gæld for i år og sidste år.

Immaterielle anlægsaktiver

Det skal være muligt at sammenligne antallet af immaterielle anlægsaktiver med det foregående år. Derfor skal du udfylde informationen for både i år og sidste år.

Materielle anlægsaktiver

På sammen måde skal det være muligt at sammenligne de materielle anlægsaktiver. Du skal derfor også her tilføje information om antallet for både i år og sidste år.

Send dit årsregnskab til Billy

Du er nu klar til at indsende dit årsregnskab til Billy. Når du trykker på "Send dit årsregnskab", vil vi udarbejde en færdig rapport indenfor 10 hverdage, og du modtager en mail, så snart rapporten er klar.

Husk, at du selv skal indberette årsregnskabet til Ehvervsstyrelsen og din selskabsangivelse til SKAT.