Alt hvad selvstændige har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis, eller prøv hele programmet i 30 dage.

Prøv gratis i 30 dage

Moms

Så let kan momsafregning være

Med Billy er momsafregning usædvanligt let (ja Danmarks letteste). Prøv den smarte og ukomplicerede momsfunktion, så du aldrig fortabes i momsudregninger eller mister det økonomiske overblik.

Få bedre styr på momsen

Det er afgørende for din virksomheds økonomi, at du ved, hvor meget moms du skylder eller har til gode. I stedet for at overlade overblikket til din bogholder kan du anvende Billys smarte momsfunktioner, der sikrer, at du løbende har styr på momsen.

Moms med få klik

Du kan selv afregne moms med Billy. Moms skal ikke være svært eller besværligt!

Nye funktioner, der gør de gamle lette

Vores momsopsætning følger alle SKATs standarder, og selve formularen er, som du kender den fra SKAT. Men med Billy er momsafregning simpel, hurtig og let – selv for nybegyndere.

Alle momsfunktioner

Overblik

Et momsoverblik er essentielt. Du har brug for at vide, hvor meget moms du har til gode, hvor meget du skal betale tilbage og hvornår – alt dette sikrer momsfunktionen – og gør det bedre end din bogholder, for den er altid opdateret med dit momstal.

Velkendte elementer

Vores momsopgørelse ligner SKATs formular, så det er let for dig at indtaste dine oplysninger. Så kan alle angive moms uden en dyr bogholder.

Dobbelttjek fejl

Denne funktion sikrer, at du ikke laver fejl i dit regnskab. Se en liste over, hvilke posteringer der har indflydelse på din moms, og dobbelttjek, at der ikke er fejl i din beregning.

Fejlmoms

Hvis du finder et momsbilag for en periode, der allerede er afregnet, kan du let lave en indberetning eller flytte bilagets moms til den kommende periode.

Håndtering af momsafregninger

Du kan altid få gratis support, når du skal afregne din månedlige, kvartalsvise eller halvårlige moms. Husk, at du ikke er alene med dit regnskab.