Alt hvad selvstændige
har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis,
eller prøv hele programmet i 30 dage.

Moms

Det er essentielt for din virksomheds økonomi, at du ved, hvor meget moms du har til gode eller skal betale tilbage. Og det er lige så vigtigt at vide, hvornår der er momsafregning. Alt dette hjælper momsfunktionen i Billy dig med, og din momsopgørelse er altid opdateret med dit seneste momstal.

Afregn moms med få klik

Momsafregning er usædvanligt let i Billy, og alle kan nemt finde ud af det uden professionel hjælp. Du afregner din moms med ganske få klik, og bagefter kan du indberette din moms til SKAT direkte fra Billy. Det er simpelt, hurtigt og let - selv for nybegyndere, og det er slut med at miste overblikket på grund af komplicerede momsudregninger.

Hjælp til momsafregninger

Du kan altid få gratis support, når du skal afregne din månedlige, kvartalsvise eller halvårlige moms. Husk, at du ikke er alene med dit regnskab. Vi er her for at hjælpe dig.

Følger SKATs standarder

Vores momsopsætning følger alle SKATs standarder, og selve momsopgørelsen i Billy ligner SKATs formular, så det er let for dig at indtaste dine oplysninger.

Nemt at dobbelttjekke fejl

Funktionen sikrer, at du ikke laver fejl i dit momsregnskab. Du kan se en liste over, hvilke posteringer der har indflydelse på din moms og dobbelttjekke, at der ikke er fejl i din beregning. Opdager du en fejl, kan du nemt gå tilbage og rette den.

Fejlmoms

Hvis du finder et momsbilag for en periode, der allerede er afregnet, kan du let lave en efterindberetning.