Spar tid på moms og regnskab

Gennem Billys mange automatiserede regnskabsfunktioner sparer du tid på manuelt regnskabsarbejde og får et komplet overblik over din virksomheds økonomi.

Billys momsfunktion afregner automatisk din moms, og du kan hurtigt scanne og uploade dine bilag i regnskabsprogrammet. På den måde får du mere tid til alle de sjove opgaver, og det der skaber værdi for din virksomhed. 

Indberet regnskab og moms med få klik

Når du har fået styr på momsafregningen, kan du indberette moms direkte i Billy Regnskabsprogram med den smarte integration til SKAT. Derved sørger du for at indberette den rigtige moms på en let og overskuelig måde. 

Hvis din momsperiode ændrer sig, opdaterer vi det automatisk, så du ikke overskrider momsfristerne og risikerer bøder.

Forbind dit regnskab med din bank

Med Billys bankintegration kan du automatisk få overført dine bankposteringer til regnskabsprogrammet. Så slipper du for at importere CSV-filer manuelt, og du undgår samtidigt at importere dubletter, som kan give rod i dit regnskab.

Bankafstemningen foregår stort set automatisk, og eventuelle uoverenstemmelser bliver hurtigt opdaget og løses let i regnskabsprogrammet.

Del regnskabstal med smarte rapportudtræk

I Billy kan du hurtigt dele dine regnskabstal i smarte rapportudtræk. Med få klik kan du trække dine nøgletal og dele med eksempelvis din revisor, når du har brug for det. Rapporten kan eksporteres i dit foretrukne format for eksempel Excel og PDF.

Regnskabsrapporter er det bedste værktøj til at få et overskueligt overblik over virksomhedens økonomiske sundhed og skaber et godt fundament for en regnskabsanalyse. 

Carolina VallejoGuldsmed hos Aurum Cph
“Bedste regnskabs program jeg nogensinde har haft. Utrolig god service og support, af altid venlige og hjælpsomme medarbejdere…”Trustpilot review
Mads VeibyStifter af M1
"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."Trustpilot review

Lav moms og regnskab på farten

Moms og regnskab har aldrig været nemmere med Billys mobilapp. Du kan hurtigt scanne og uploade bilag, sende fakturaer og holde styr på ubetalte regninger direkte i dit regnskabsprogram på din smartphone. 

Derved kan du altid tage dit regnskab med dig, så du kan komme i mål med moms og regnskab i en travl hverdag.

Få lavet dit årsregnskab i Billy

Vi hjælper dig også gerne i mål med dit årsregnskab, uanset om du har et selskab eller en enkeltmandsvirksomhed. Vælg mellem to løsninger: Revisorpakke eller Gør-det-selv.

Revisorpakke: Med vores Revisorpakke får du en komplet årsrapport og automatisk gennemgang og indberetning af en revisor fra 3.495 kr. 

Gør-det-selv: Hvis du vil klare årsregnskabet til en billig pris, kan du få en komplet årsrapport fra 1.645 kr.

Spar tid på moms og regnskab med smarte integrationer

Optimér dine arbejdsprocesser ved at integrere alle dine systemer med regnskabsprogrammet. Vælg integrationer med alt fra betalingsløsninger, lønadministration, bilagshåntering og meget andet. 

Med de mange smarte integrationer sikrer du, at alle dine systemer snakker sammen. Derved øger du produktiviteten og får et komplet overblik over administrationen i din virksomhed.

Regnskab og momsafregning der overholder alle lovkrav

Når du laver regnskab og moms i Billy, kan du være sikker på, at det overholder alle de gældende lovkrav. De indbyggede regnskabsregler sørger nemlig for, at du bliver guidet igennem de forskellige steps, så dit regnskab lever op til alle krav. 

Derved undgår du ubehagelige overraskelser og fejl og mangler i dit regnskab, som ellers kan opstå hvis du laver dit regnskab manuelt. 

Sikker opbevaring af regnskabsmateriale

Ifølge den nye bogføringslov skal alt regnskabsmateriale opbevares digitalt i minimum 5 år. Som Billy-bruger lever du automatisk op til dette krav, da vi opbevarer dit regnskab sikkert i skyen, hvor du altid har adgang til det.

Billy har SSL-sikkerhed ligesom din netbank, NemID og lignende, og vores servere er opsat på en måde, hvor dine data ligger sikret i flere kopier. Du kan også tage en fuldstændig backup af hele dit regnskab og downloade det ned på din computer, hvis du ønsker det.

Få hjælp til moms og regnskab

Hos Billy er vores mål at gøre dit regnskabsliv så nemt som muligt. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig med moms, regnskab og programsupport alle ugens dage fra 08-23 via chat, mail og telefon.

  • checkmarkFå hjælp af vores support-team alle dage fra 08-23
  • checkmarkSupport på telefon, e-mail og chat
  • checkmarkFå hjælp til regnskab gennem videoer og hjælpeartikler 24/7