Regnskabssystem til små og mellemstore virksomheder

Med Billy får du et nemt og intuitivt online regnskabssystem tilpasset små og mellemstore virksomheder. Send fakturaer, bogfør regninger, og afregn moms med få klik.

Kom gratis i gang allerede i dag!

Med Billy regnskabssystem får du bl.a.:

  • checkmarkEt enkelt og online regnskab
  • checkmarkNem bogføring af bilag
  • checkmarkUbegrænset fakturering
  • checkmarkMomsafregning med få klik
  • checkmarkMulighed for at få lavet årsregnskab let og billigt
  • checkmarkGratis support alle ugens 7 dage

Danmarks letteste regnskabssystem

Billy er et brugervenligt regnskabsystem målrettet mindre virksomheder, håndværkere og iværksættere. Med Billy får du alt det, du skal bruge til dit regnskab: Fakturaer, regninger, momsafregning og meget mere - altsammen i et nemt og brugervenligt design.

Du kan tilgå dit regnskab både computeren og mobilen, så du altid kan have det med på farten og have det fulde økonomiske overblik.

Kom gratis i gang med Billy regnskabssystem

Hvis du gerne vil have en fordel i at kende din virksomheds økonomi, så prøv Billys fulde regnskabssystem gratis i 30 dage, inden du bestemmer dig for, om Billy er noget for dig. Der er ingen binding, og vi hjælper dig med at flytte din data fra dit eksisterende regnskabsprogram.

Prøv gratis nu

Support 7 dage om ugen

Som Billy-kunde kan du få hjælp fra vores support alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til at besvare dine spørgsmål alle dag epå chat, mail eller telefon fra 8-23.

fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til at besvare dine spørgsmål alle dage på chat, mail eller telefon fra klokken 08.00 til 23.00.