Gratis og online regnskabssystem Gratis og online regnskabssystem

Regnskabssystem til små og mellemstore virksomheder

Med Billy får du et nemt og intuitivt online regnskabssystem tilpasset små og mellemstore virksomheder. Send fakturaer, bogfør regninger, og afregn moms med få klik. Du kan vælge at oprette en gratis Basic-bruger eller en betalende Premium-bruger, hvor du har adgang til alle regnskabssystemets funktioner. Start med en gratis prøveperiode af Premium, så du kan finde ud af, hvilke funktioner du har mest brug for.

Billy Regnskabssystem Billy Regnskabssystem

Med Billy regnskabssystem får du:

  • Et enkelt og online regnskab
  • Nem bogføring af bilag
  • Ubegrænset fakturering
  • Momsafregning med få klik
  • Mulighed for at få lavet årsregnskab let og billigt
  • Gratis support alle ugens 7 dage
Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Danmarks letteste regnskabssystem

Uanset om du vælger Billy Basic eller Premium, får du med garanti et brugervenligt regnskabsystem målrettet mindre virksomheder, håndværkere og iværksættere. Både Billy Basic og Billy Premium indeholder de ting, som du har brug for som f.eks.: Regninger, fakturaer, momsafregning samt et enkelt og brugervenligt design. Billy Premium har dog en række ekstra funktionaliteter og integrationer, som kan gøre din hverdag endnu lettere. Med Billy Basic og Premium kan du også logge dig på, uanset om du har en Mac eller PC. Du kan se forskellen på Billy Basic og Premium her.

Et regnskabssytem uden begrænsninger

Når du opretter en Billy Premium-bruger, skal du ikke tænke på, om du overskrider dine posteringer, eller at der er begrænsninger på andre funktionaliteter. Når du er i gang med din prøveperiode eller har betalt for regnskabssystemet, har du adgang til alle de funktioner, du har brug for. Med Billy Premium får du adgang til hele regnskabssystemet gratis i 30 dage, her kan du teste regnskabssystemet med fiktive tal eller starte med din egen virksomheds tal. Efterfølgende skal du tage stilling til, om du vil fortsætte som gratis Basic-bruger eller betalende Premium-bruger

Kom gratis i gang med Billy regnskabssystem

Hvis du gerne vil have en fordel i at kende din virksomheds økonomi, så prøv Billys fulde regnskabssystem gratis i 30 dage, inden du bestemmer dig for, om Billy er noget for dig. Der er ingen binding, og vi hjælper dig med at flytte din data fra dit eksisterende system.

Gratis support 7 dage om ugen

Som Billy-kunde kan du få hjælp fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til at besvare dine spørgsmål alle dage på chat, mail eller telefon fra klokken 08.00 til 23.00.