Billy Regnskabsprogram og hvidt Billy logo

Få en gennemgang

Få en gratis gennemgang i programmet og få klarlagt dine fordele som Billy-certificeret revisor nu

Fordele

Billy Regnskabsprograms blåt logo

Den mindre virksomhedsejers foretrukne regnskabsprogram

Som revisor kan du med fordel henvise dine kunder til Billy, da vores regnskabsprogram ikke er ligesom traditionelle regnskabsprogrammer. Billy er designet og udviklet med virksomhedsejerens behov i fokus og er derfor nemt og intuitivt at navigere rundt i og svært at lave fejl i. Bl.a. er det muligt at uploade bilag via en smartphone, hvilket gør det langt nemmere for dine kunder og for dig, at holde styr på bilag og indtaste de korrekte bilagsoplysninger.

Du kan læse mere om vores funktioner her.
Blå redningsvest ikon

Du kan fokusere på det vigtigste

Billy tilbyder brugerne gratis online og telefonisk support alle ugens 7 dage for at vejlede brugerne i programmets funktioner. Hjælpecenterets formål er altid at stå til rådighed for brugeren og sparer dermed dig som revisor for den mest basale rådgivning, så du kan koncentrere dig om den værdiskabende rådgivning. Hjælpecenteret er selvfølgelig også tilgængelig for dig, hvis du løbende skulle have spørgsmål til programmet.

Blå kasseklade ikon

Fordelen for bogholdere og revisorer

Fordelen for dig som revisor er således, at dine kunder afleverer korrekt bogføring, uden at der skal bruges en masse tid på oprydning. Derved sparer du tid på gennemgang af bogføringen, og dine kunder sparer penge, som de så kan bruge på rådgivning i stedet – alle parter vinder.

Du kan gratis benytte dig af Billy, hvis din kunde bruger det, og du kan nemt administrere flere kunder i Billy fra Administratormodulet. Samtidig kan du tiltrække nye kunder ved at blive certificeret revisor i programmet.

Du kan læse mere om blive certificeret til Billy her.
Blå eksport ikon

Dine traditionelle revisorværktøjer

Billy har selvfølgelig også de mere traditionelle revisorværktøjer som kassekladden, bankafstemning og udtræk af alle gængse udskrifter, så du kan lave de sidste rettelser i din kundes regnskab inden indberetning.

Du kan læse mere om revisorfunktionerne i Billy her.

Hent vores gratis revisorpakke

Billy Regnskabsprogram og Revisorpakke

Det får du i pakken

  • Guide til revisorrelevante funktioner
  • Personlig kontaktperson
  • Personlig gennemgang af Billy
  • Tilgang til vores bibliotek af guides