Meneto

Meneto

Billy-certificeret Revisor

"Du klarer din forretningen, vi klarer dit regnskab. Sæt regnskabet på autopilot med Meneto og få mere tid til det vigtige."

Meneto

Vi har lavet et abonnement hvor alt er inkluderet. 
Med Meneto får du en fast revisor tilknyttet til din virksomhed, en bogholder og et regnskabsprogram. Vi har dygtige revisorer og bogholder ansat til at hjælpe dig med økonomien. Når året er omme, er der mange ting, der skal klares, før du kan sætte det endelige flueben. Den gode nyhed er, at vi kan hjælpe dig og din virksomhed med det hele.

På Meneto's platform kan du nemt lave visuelle rapporter, der kan hjælpe dig med at få det rette overblik og de nødvendige indsigter, du skal bruge til at vækste din virksomhed. Derudover kan du via regnskabsprogrammet let uploade bilag og med blot ét klik sende fakturaer direkte til dine kunder. Vi er Danmarks bedst anmeldte revisionshus ifølge nettet. 

Meneto revisor i Hvidovre

Meneto er en Billy-certificeret revisionsfirma, der har erfaring med at betjene en bred vifte af selskabsformer. Hos Meneto får du en revisor der kender regnskabsprogrammet Billy, og tilbyder professionel økonomisk rådgivning og revision, hvor den gode service er i fokus.

Revisor i andre byer

Hvis du står og mangler en revisor, der også har kendskab til Billy, i en anden by, får du her en liste: