Øernes revision

Cecilie Pedersen

Billy-certificeret Revisor

"Brug din tid på det du er god til. Det er det, du skal leve af."

Øernes Revision

Øernes revision betjener både store og små virksomheder, derfor skal vores medarbejderstab være dynamisk og engageret og vant til - hurtigt og effektivt - at håndtere de forskellige rådgivningsopgaver. Det er nemlig vore kunders garanti for, at vi mestrer at være sparringspartner i alle spørgsmål - store som små. Revisors arbejde er i dag mere end blot bogføring, afstemning, budget- og regnskabsudarbejdelse, samt revision. Revisoren skal i dag kunne indgå med rådgivning i alle virksomhedens discipliner - lige fra administration til seriøs skatterådgivning.

Øernes Revision revisor i Vordingborg og Nykøbing F 

Søger du effektiv revision af kvalitet og er du beliggende omkring Vordingborg eller Nykøbing Falster? Så står Øernes Revision klar til at servicere dig. Øernes Revision er Billy-certificeret og har erfaring med store såvel som små virksomheder, og kan hjælpe med økonomisk rådgivning inden for samtlige af din virksomheds discipliner. Så søger du en revisor, der har erfaring med Billy’s regnskabsprogram, er Øernes Revision et godt valg. 

Revisor i andre byer

Passer denne revisor ikke til din beliggenhed? Så kan du her se en liste med andre revisorer, der også kender Billy:

Interview med Cecilie Pedersen

14.09.2015

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At revisor er et dyrt bekendtskab for virksomheden. Sandheden er, at en revisor har stor værdi for virksomheden og hjælper med en del af det ”administrative bøvl”.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

At udføre mit arbejde, så jeg får glade og tilfredse kunder.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Nå kunden siger tak for hjælpen, og fortæller at det var godt jeg kunne løse opgaven.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Brug din tid på det du er god til. Det er det, du skal leve af. Har du opgaver du ikke umiddelbart selv kan løse, må du købe hjælp. Spørg din revisor. Hvis det ikke er en revisor opgave, har din revisor gode råd og mange kontakter, som måske kan bruges.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Et godt regnskabsprogram er vigtigt, fordi det skal være nemt for den selvstændige, at få overblik over virksomhedens økonomi.

6. Hvad drømmer du om?

At arbejde med små og mellemstore virksomheder, der giver mig spændende opgaver, som jeg med mit ”håndværk” som revisor kan løse.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

For mig er økonomisk sikkerhed, at have overblik over mine indtægter og udgifter - et budget. Når jeg har dette budget, ved jeg, om jeg har mulighed at få min økonomi i hverdagen til at fungere, og evt. spare op til ønsker ”der kan købes for penge”.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Det bedste ved Billy er, at det er nemt at give revisor adgang til regnskabet, så man sammen kan løse de problemer, der måtte opstå.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Det er vigtigt med et godt samarbejde mellem kunden, revisor og regnskabsprogram, så virksomheden skal bruge mindst mulig tid på bogholderiopgaven. Det er vigtigt at virksomheden får mest mulig tid til at udføre de opgaver, som de er gode til.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Billy er tilpasset de små virksomheder, som ikke har brug for de store komplekse regnskabsprogrammer.