MQ Revision

Mette Quottrop

Billy-certificeret Revisor

"Hårdt arbejde og mål med tingene er det bedste redskab til at opnå sine drømme"

Hvem er MQ Revision?

Jeg er et mindre registreret revisionsfirma, som har eksisteret siden 1992. Jeg er beliggende i Gentofte/Vangede med gode parkerings-forhold lige ved døren.

Jeg kan hjælpe dig med regnskab, skatterådgivning og bogføring med videre, hvis du har en mindre eller mellemstor virksomhed, er iværksætter eller er hovedanpartshaver/hovedaktionær, der driver egen virksomhed som aktie- eller aktieselskab.

MQ Revision revisor i Gentofte

MQ Revision er en Billy-certificeret revisor, der står klar til at hjælpe med regnskab, skatterådgivning og bogføring, for kunder i Gentofte og omegn. Så hvis du er iværksætter, har mellemstor virksomhed eller lignende, og leder efter en revisor der kender Billy Regnskabsprogram, kan du kontakte MQ Revision. 

Revisor i andre byer

Søger du en revisor, der har kendskab til Billy Regnskabsprogram, et andet sted i landet, får du her en liste:

Interview med Mette Quottrop

28.09.2015

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

De fleste har den fordom at revisorer er farveløse, tørre og kedelige. Når de nu bruger hele dage på et kontor med tal. Imidlertid er mange af os udadvendte, og jeg har en meget stor vennekreds af meget blandede mennesker. Jeg har tatoveringer og kører både Harley, sportsvogn og har partoutkort til AC Milan, hvorfor jeg også nærmest pendler til fodbold i Milano mange gange i sæsonen.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Jeg arbejder med det jeg er bedst til – tal. Så kommer jeg gennem min virksomhed i kontakt med mennesker af alle typer og meget forskellige fag. Mine arbejdsopgaver er derfor også yderst varierede og bliver aldrig kedelige.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Jeg udfører en opgave, som jeg får betaling for. Derfor forventer jeg i princippet ikke at blive takket. Men tit kan jeg mærke på kunderne, at jeg bliver involveret i helt andre ting end lige, hvad der har med deres virksomhed at gøre. Tit meget fortrolige samtaler, det tror jeg ikke forekom, hvis ikke de var tilfredse og havde stor tillid til mig som person. Jeg får også mange henvendelser, som kommer med anbefalinger fra nuværende kunder.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Jeg prøver altid at få nystartede til at forstå vigtigheden i at have en helt klar plan for, hvad det er for en virksomhed de skal i gang med. At opstart af virksomhed ikke er et deltidsjob. Det er vigtigt selv at tro på ideen og grundlaget for virksomheden. Jeg lægger også vægt på at oplyse, at administration skal tages alvorligt.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Bogholderiet er det eneste sted, hvor man kan få et helt præcist overblik over den samlede økonomi, hvis det er ajourført. Når regnskabsprogrammet er let at anvende og samtidig giver overblik, er det lettere at få implementeret som en naturlig del af hverdagen hos kunden.

6. Hvad drømmer du om?

Jeg drømmer om at kunne fortsætte præcist, som jeg har gjort de sidste 20 år. Arbejde, venner, familie, rejser, motorsport og AC Milan. Den elektroniske verden gør det jo nemmere at leve, som jeg ønsker, da jeg blot skal have en lille PC med mig, så kan det meste klares overalt.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Jeg har altid haft den holdning, at drømme ikke kommer af sig selv. Hårdt arbejde og mål med tingene er det bedste redskab til at opnå sine drømme. Jeg har altid sparet op til det, jeg ønsker, så jeg ikke sidder med høje faste udgifter. Det giver mig også tid til at overveje, om det virkeligt er et ønske eller blot en fiks ide.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Jeg har ikke én ting, men det hurtige overblik på forsiden er rigtig vigtigt for kunderne, så de kan se, hvordan økonomien ser ud og følge med i fremtidige betalinger både ind og ud. Det er også med til at motivere kunderne til selv at gå i gang med at bogføre og løbende følge op på tingene.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi i et regnskabsprogram?

Det er vigtigt at have et redskab, som begge parter forstår, således at tingene kan forklares på en lettere og mere overskuelig måde. Kunderne er ikke altid så talstærke, men er rigtig gode til at drive virksomhed og få nye ideer og få dem implementeret. Det giver så en meget bedre dialog, når økonomien også kan følges.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

I forhold til de fleste andre regnskabsprogrammer, som jeg kender, er Billy opbygget mere visuelt. Jeg plejer at sige Billys regnskabsprogram er særligt velegnet til personer, som er MAC-hjerner, altså personer som tænker og arbejder bedst med billeder. Det er meget overskueligt og let at komme i gang med.