Advice Accounting

Rebecca Svane Jacobi

Billy-certificeret Revisor

"Vær kritisk med valg af bogholder/revisor. Det er dyrt at vælge den forkerte løsning."

Bogføring til tiden

Bogføring til tiden! Momsregnskab nemt og smertefrit. Årsregnskab og selvangivelse. Kvalitet til aftalt tid.

  • Vi tilbyder at håndtere al praktikken omkring bogføring og løn.
  • Vi sikrer at du overholder fristelser og lovmæssige krav til regnskaber, årsrapporter etc.

Kom på kursus i Billy

Vi tilbyder et endagskursus i Billy, der sikrer, at du får mest muligt glæde af regnskabsprogrammet. Du sparer tid og besvær, når du ved præcis, hvor og hvordan du udbetaler løn, registrerer indbetalinger til SKAT, indberetter moms, afstemmer med banken og let opretter fakturaer og regninger mm. Kurset foregår på lørdage, varer seks timer og koster kun 1.000 kr + moms. Læs mere og tilmeld dig her.

Advice Accounting revisor i Helsingør 

Hos Advice Accounting bliver der sat en dyd i at arbejde struktureret og levere til tiden. Advice Accounting er et Billy-certificeret revisionsselskab med kendskab til vores regnskabsprogram, som står klar til at hjælpe kunder i og omkring Helsingør med deres økonomiske udfordringer, som moms, regnskab og årsrapportering. 

Revisor i andre byer

Søger du revisor, der har erfaring med Billy, beliggende nærmere dig, kan du her se en liste:

Interview med Rebecca Svane Jacobi

30.12.2015

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

De er for dyre og for langsomme.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Struktureret arbejde, man arbejder for mange forskellige slags kunder og brancher.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Når de anbefaler mig til andre.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Få en dygtig bogholder med det samme, lad være med at vente til den første eller anden moms skal indberettes.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Et intuitivt regnskabsprogram er vigtigt, dette uanset om den selvstændige kun laver fakturaer selv eller hele bogføringen. Men det er stadig vigtigt at vurdere arbejdsindsats ud fra besparelsen til en kvalificeret bogholder. Et godt regnskabsprogram er ikke det hele, det er vigtigt at holde sig orienteret omkring nye regler og få dem implementeret bedst muligt, opstramningen af bogføringsloven i efteråret 2015 omkring feks god bogføringsskik er et godt eksempel. Et godt regnskabsprogram som Billy kan anvise hvordan man bogfører et givent bilag, men der er mange andre ting der skal overholdes.

6. Hvad drømmer du om?

At drømme er et vidt begreb, i relation til bogføringsprogram er det super med automatisk momsafstemning, noget der virkeligt kan spare penge. For øvrigt er momsafstemning lovpligtigt. Så hvorfor ikke gøre det nemmere for bogholderen og dermed billigere for kunden?

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Så kan man selv vælge hvilke kunder man vil arbejde for. Det er fedt når man kan prøve nye brancher/typer af kunder, også selvom de ikke virker økonomisk solide.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

De små instruktionsvideoer er rigtigt gode, de er informative og ikke fordømmende. Jeg er sikker på at de er en årsag til at nogle kunder vælger Billy. On demand og on the spot information er guld værd.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Økonomi betyder at ”holde hus”. Det er ikke nok blot at betale sin moms. Alt for mange selvstændige ser det som et nødvendigt onde at bogføre, så de kan betale deres moms og få lavet deres selvangivelse. Men de kan få meget mere ud af anstrengelserne; feks en analyse af dækningsbidrag (hvor tjener vi penge, og hvor taber vi) til brug for fremtidig strategi. Hvis man altid er på bagkant, eller kun gør tingene nødtørftigt snyder man sig selv for værdifuld viden.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Det er let og ligetil at gå til.