Brug af Cookies

Når du anvender Billy.dk, Billy Regnskabsprogram, Billy Mobil App og Billy Kundeportal indsamles der oplysninger om dig via cookies. Oplysningerne bruger vi til løbende at optimere og forbedre brugeroplevelsen for vores brugere og site-besøgende samt understøtte vores digitale markedsføring. Vi bruger blandt andet cookies til, at du kan autoudfylde formularer eller huske, om du har slået vores chatsupport til eller fra. I forbindelse med markedsføring bruger vi eksempelvis cookies til remarketing og Google Analytics.

Det er ikke muligt at bruge Billy Regnskabsprogram uden cookies. Det er stort set ikke muligt at bruge langt de fleste online programmer uden cookies. Cookies er med til at holde styr på, hvem du er logget ind som. Uden cookies er det altså ikke muligt at logge ind og bruge Billy, og hjemmesidens og regnskabsprogrammets anvendelighed vil blive begrænset, hvis du blokerer brugen af cookies.

Cookies

Cookies er små tekstfiler, som gemmes i browseren på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er ikke skadelige og kan ikke indeholde eksempelvis virus.

I Billy anvender vi fire forskellige slags cookies:

  1. Tekniske cookies
    Uden tekniske cookies kan du ikke anvende Billy Regnskabsprogram. De tekniske cookies sørger for, at regnskabsprogrammet fungerer, som det skal.
  2. Statistikcookies
    I Billy anvender vi statistikcookies, når vi ved hjælp af Google Analytics og andre programmer analyserer, hvor mange besøg og brugere, vi har på vores website og i vores regnskabsprogram. Disse statistikker er anonymiserede.
  3. Personaliserede cookies
    Personaliserede cookies er tracking-cookies. Denne slags cookies kan blandt andet bruges til at målrette indhold, som er relevant for lige præcis dig på baggrund af din færden på websitet og i regnskabsprogrammet.
  4. Markedsføringscookies
    Markedsføringscookies er også tracking-cookies. I Billy anvender vi markedsføringscookies til at vise dig relevant indhold fra Billy og samarbejdspartnere fra eksempelvis revisionsbranchen via remarketing på blandt andet Google og sociale medier.

Tekniske cookies gemmes automatisk i din browser, når du anvender et Billy produkt, mens statistik-, personaliserede og markedsføringscookies først gemmes, når du accepterer brugen af disse cookies.

Førsteparts- vs. Tredjepartscookies

Der skelnes også mellem førsteparts- og tredjepartscookies. Billy.dk og Billy Regnskabsprogram anvender både førsteparts- og tredjepartscookies. Førstepartscookies er cookies, som sættes af Billy, og som ofte er nødvendige for at hjemmesiden og regnskabsprogrammet kan fungere. Tredjepartscookies sættes – som navnet antyder – af en tredjepart, som har elementer indlejret på billy.dk eller i Billy Regnskabsprogram. På billy.dk drejer dette sig blandt andet om Google Analytics og Facebook. Disse tredjeparts komponenter bevirker, at indehaveren af komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data fra din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på billy.dk og tilsvarende. Er du samtidig med dit besøg på billy.dk logget på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook eller Google at henføre disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden for Billys kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af komponenten.

Hvordan afviser eller sletter jeg mine cookies?

Det er nemt at slette sine cookies, men anvender du flere browsere, skal du huske at slette cookies i dem alle. Sådan sletter du dine cookies: Bruger du PC; tast CTRL + SHIFT + Slet samtidig. Bruger du MAC; tast SHIFT + CMD + Slet samtidig. Det er også en mulighed at afvise cookies. Dette skal gøres i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vælger at afvise cookies på billy.dk og i Billy Regnskabsprogram, vil der være funktioner, du ikke længere kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden og regnskabsprogrammet har din tilladelse til at huske de valg, du foretager. Præcis hvor du afviser cookies, afhænger af den browser, du bruger.

Ved klik på funktioner, der navigerer til andre websites, har Billy ikke ansvar for eller kontrol over, hvilke cookies der anvendes.

Førstepartscookies bliver sat af og tilhører Billy, imens andre afvikles via tredjepart. Tredjepartscookies er underlagt deres egne privatlivsbetingelser, som kan tilgås her:

Privatlivspolitik for vores tredjeparter:

Ønsker du at ændre dine cookie-indstillinger?

Du accepterer vores cookie-betingelser ved at anvende billy.dk og Billy Regnskabsprogram. Du kan altid slette cookies som beskrevet ovenfor. Dog vil en sletning af cookies ikke påvirke lovligheden af den behandling af cookies, der er baseret på samtykket, inden du slettede dine cookies. Har du yderligere spørgsmål til emnet, kan du skrive til sikkerhed@billy.dk.

Hvilke cookies anvender Billy og med hvilke formål?

Billy anvender sig af cookies på billy.dk, i Billy Regnskabsprogram, i Billy Mobil App og i Billy Kundeportal. Nedenfor ser du en liste over, hvilke cookies vi indsamler og formålet med dem. Listen opdateres løbende.

DomæneFormål
.ads.linkedin.comAnvendes af LinkedIn til at levere forskellige reklametjenester.
.billy.dkFørstepartscookies.
.bing.comBilly bruger cookies fra Bing til at måle trafikken på websitet.
.doubleclick.netAnvendes af Google AdSense til at registrere og rapportere om brugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer.
.google.comBilly bruger cookies fra Google.com til at måle trafikken på websitet samt til personaliseret annoncering og statistik sporing.
.google.dkBilly bruger cookies fra Google.dk til at måle trafikken på websitet samt til personaliseret annoncering og statistik sporing.
.hotjar.comBilly bruger cookies fra Hotjar til at måle trafik samt kundeopførsel på websitet og til konverteringsoptimering.
.intercom.ioBilly bruger cookies fra Intercom til at identificere og spore nye og eksisterende brugere samt til vores chat.
.linkedin.comAnvendes som en del af et websites sociale media plugins. Sættes af LinkedIn når en webside, der indeholder et panel med en 'Follow us' opfordring indlæses.
.trustpilot.comBilly bruger cookies fra Trustpilot til at inkludere Trustpilts widget på vores hjemmeside.
bat.bing.comBilly bruger cookies fra Bing til personaliseret annoncering og sporing.
tracead.comBilly bruger cookies fra Tracead til sporing af affiliate marketing kampagner.
facebook.comAnvendes som en del af et websites sociale media plugins. Sættes af Facebook når en webside, der indeholder et panel med en 'Follow us' opfordring indlæses. Anvendes også til at levere forskellige reklametjenester samt statistik sporing.

Generelt om personoplysninger og privatliv

Personoplysninger er informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter dig af billy.dk, Billy Regnskabsprogram, Billy Mobil App og Billy Kundeportal indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det kan eksempelvis være i forbindelse med, at du opretter en Billy-bruger, tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser, kontakter os eller i øvrigt anvender vores services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden oplysninger som eksempelvis: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, cvr-nummer, billede, betalingsoplysninger og samtaledata. Det vil typisk være i forbindelse med, at du opretter en Billy-bruger, eller ved at du kontakter os på mail, chat eller telefon.

Når vi behandler dine oplysninger, er det altid med afsæt i dit frivillige samtykke, som du kan trække tilbage. Vær dog opmærksom på, at en tilbagetrækning af dit samtykke i nogle af tilfælde kan resultere i ophør af kundeforholdet eller begrænsninger i dit Billy-abonnement.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Dine oplysninger bruges til at registre dine køb og betalinger for Billy-produkter og ydelser, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt som eksempelvis at sende et nyhedsbrev, at finde en revisor til dig eller at besvare dine henvendelser. Oplysningerne bruges også til at identificere dig som bruger eller besøgende og vise dig digitale annoncer fra os og samarbejdspartnere, som har størst sandsynlighed for at være relevant for dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring for Billy-kunder

Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger indtil løbende regnskabsperiode plus 12 måneder efter endt kundeforhold, såfremt du er Billy-kunde. Undtaget herfra er personoplysninger, herunder samtaledata, indsamlet i forbindelse med, at du har været i kontakt os telefonisk – her opbevarer og behandler vi dine data i 12 måneder.

Periode for opbevaring for ikke Billy-kunder

Vi opbevarer og behandler personoplysninger indsamlet via henvendelser på mail og chat i op til 90 dage. Personoplysninger og samtaledata indsamlet i forbindelse med, at du har været i kontakt med os telefonisk, opbevarer og behandler vi i 12 måneder. Tilmeldinger til nyhedsbreve opbevares og behandles i 12 måneder. Afgiver du personoplysninger i forbindelse med klik på annoncer på sociale medier, behandler vi dine data i op til løbende regnskabsperiode plus 12 måneder.

Skriver du dig op til konceptet ”Find en revisor”, opbevarer og behandler vi dine data i op til 90 dage. Konceptet går ud på, at Billy indsamler oplysninger om din virksomheds behov for revisorhjælp og efterfølgende sender oplysningerne rundet til vores netværk af revisorer og bogholdere for at finde en revisor til.

Videregivelse af oplysninger

I Billy anvender vi en række underleverandører for at kunne levere vores produkt. Disse er nødt til at have adgang til kunders personoplysninger. Billy kan i den forbindelse dele dine data til et sted uden for EU. Disse underleverandører er typiske leverandører af cloud-tjenester eller andre IT-hosting-tjenester. Billy er forpligtet til at indgå databehandlingsaftaler, der sikrer kunders rettigheder i forhold til personoplysninger. Er en underleverandør placeret uden for EU, er Billy forpligtet til at sikre et juridiske grundlag for sådanne internationale overførsler. Her vil Billy støtte sig til Privacy Shield (US), PIPEDA ACT (Canada) eller ved at gøre brug af EU-modelklausuler. Du kan se en udtømmende liste over Billys underleverandører samt det juridiske grundlag her: Databehandler Bilag 1.B.

Dine rettigheder

Registrerede har visse rettigheder, som Billy i rollen som dataansvarlig er forpligtet til at opfylde. Du har ret til at fravælge modtagelsen af markedsføringskommunikation fra Billy og kan gøre det ved at følge instruktionerne for framelding i den relevante markedsføringskommunikation. Bemærk venligst, at selv om du fravælger at modtage markedsføringskommunikation, kan du stadig modtage administrative meddelelser fra Billy, eksempelvis ordrebekræftelser og meddelelser, som er nødvendige for at administrere din konto eller de tjenester, du anvender. Du har nedenstående rettigheder:

  • Den registreredes indsigtsret
  • Retten til berigtigelse
  • Retten til sletning (»retten til at blive glemt«)
  • Retten til at gøre indsigelse mod resultatet af automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering
  • Retten til at indgive en klage til datatilsynet

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, kan du skrive til sikkerhed@billy.dk

I situationer hvor Billy agerer databehandler, og den registrerede ønsker at gøre brug af sine rettigheder, skal den registrerede kontakte sin dataansvarlige. Dette kan eksempelvis være, at du som kunde har anmeldt Billy på Trustpilot, og at din anmelde, i overensstemmelse med Trustpilots forretningsbetingelser, bliver vist som snippet på Billy.dk. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i relation til din anmeldelse, skal du kontakte Trustpilot direkte.

Version

Cookie- og privatlivspolitikken er opdateret d. 26. februar 2019 og har versionsnummer 2.0.

Tidligere cookie- og privatlivspolitik

Du finder et link til den tidligere cookie- og privatlivspolitik her.

Udgiver

Billy ApS
CVR-nr. 33 23 91 06
Bredgade 33 C
1260 København K, Danmark.
Telefon: 60 24 60 24
E-mail: billy@billy.dk