Afbetaling af lån - Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

12. februar 2014

For at afbetale et lån, skal du først have oprettet en konto for lånet og borført lånet ind i dit regnskab, hvordan det gøres kan du se her.

Ved afbetaling af et lån, går der penge ud af din bankkonto og dit lån bliver formindsket. Husk at renterne skal bogføres for sig selv. Afdraget kan vi let bogføre ved at lave en manuel transaktion i Billy:

Opret transaktionen

  • Vælg Regnskab
  • Vælg Transaktioner
  • Klik på Ny transaktion
Afbetaling af lån
  • Vælg Manuel transaktion
Afbetaling af lån
  • Væld dato
  • Indtast en evt. beskrivelse

Første linje

  • Vælg kontoen for lånet
  • Skriv det afbetalte beløb under Debet

Anden linje

  • Vælg kontoen Bank
  • Skriv det afbetalte beløb under Kredit
  • Tryk Godkend
Afbetaling af lån
Prøv gratis i 30 dage
Prøv Billy Prøv selv at indtaste en regning