Information om integration med Danløn

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Trine Bentkjaer

20. februar 2014

Du har mulighed for at integrere Danløn med Billy, så du kan overføre dine lønsedler i Danløn til Billy, så du behøver ikke at bekymre dig om, du har bogført lønnen korrekt.

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API nøgle i Billy, som du derefter aktiver inde hos Danløn. Samtidig skal du være sikker på, at bogføringsgruppen på dig selv og dine medarbejder er indstilling til Billy.

1. Oprettelse af API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle

Herefter udfyldes adgangsnøglen med et navn og en kort beskrivelse:

Integration Danløn
  • Gem adgangsnøglen:
Integration Danløn

2. Opsætning af Danløn

Dernæst logger du ind på din Danløn konto. For at integrerer Billy som regnskabsprogram gør følgende steps:

• Virksomhed
  • Generelt
  • Vælg ”Billy” under ”Regnskabsprogram”
Integration Danløn
  • Indsæt derefter adgangsnøglen:
Integration Danløn

Og afslut med Gem.

Billy er nu integreret med Danløn.

3 Indstilling af bogføringsgrupper

Inden Danløn integrationen virker skal opsætningen indstilles.

• Vælg Medarbejder inde hos Danløn Sæt bogføringsgruppen på hver medarbejdere til Billy
Integration Danløn

4. Mapping og oprettelse af lønkonti

Det sidste der skal til for at få integrationen til at fungere, er at du skal mappe og måske oprette en række konti, som bruges til at bogføre løn.

Vær opmærksom på, at du ikke behøver alle konti, som Danløn har stående, men kun dem der skal til for at lave din lønseddel.

I Danløn kan du finde hvilke kontoer, de har via.:

• Virksomhed
  • Bogføringsgrupper
Integration Danløn

Det er vigtigt, at kontonumre såvel som kontonavne stemmer overens mellem Billys og Danløns kontoplan. Nedenfor kan du se, hvordan de forskellige konti skal mappes mellem Billy og Danløn. Vi anbefaler, at konti hos Danløn tilrettes efter Billy for at undgå ændringer i Billys kontoplan.

Rigtig god fornøjelse med automatisering af dine lønposteringer.