Integration med Danløn

Dato:28. marts 2022
Læsetid:2 minutter

Du har mulighed for at integrere Danløn med Billy, så du kan overføre dine lønsedler i Danløn til Billy, så du behøver ikke at bekymre dig om, du har bogført lønnen korrekt.

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy, som du derefter aktiver inde hos Danløn. Samtidig skal du være sikker på, at bogføringsgruppen på dig selv og dine medarbejder er indstilling til Billy.

Oprettelse af API-nøgle

Det er nemt at oprette en API-nøgle i Billy. Vi har lavet en simpel guide til hvordan du opretter en API-nøgle i Billy samtidig med at vi har lavet en kort video om oprettelsen af API-nøglen i Billy.

Opsætning af integrationen i Danløn

Dernæst logger du ind på din Danløn konto. For at integrerer Billy som regnskabsprogram gør følgende steps:

• Virksomhed
  • Generelt

• Vælg ”Billy” under ”Regnskabsprogram”
  • Indsæt derefter adgangsnøglen:

Og afslut med Gem.

Billy er nu integreret med Danløn.

Indstilling af bogføringsgrupper i Danløn

Inden Danløn integrationen virker, skal opsætningen indstilles.

• Vælg Medarbejder inde hos Danløn
  • Sæt bogføringsgruppen på hver medarbejdere til Billy

Mapping og oprettelse af lønkonti i Danløn

Det sidste der skal til for at få integrationen til at fungere, er at du skal mappe og måske oprette en række konti, som bruges til at bogføre løn.

Vær opmærksom på, at du ikke behøver alle konti, som Danløn har stående, men kun dem der skal til for at lave din lønseddel.

I Danløn kan du finde hvilke konti, du skal bruge ved at gå til Virksomhed -> Bogføringsgrupper.

Du skal matche kontonumrene i Danløn med dine i Billy. Så enten skal du ændre kontonumrene i Billy eller kontonumrene i Danløn, de skal blot være ens, for at integrationen virker. Vi vil anbefale at du ændrer kontonumrene i Danløn.

På billedet kan du se, hvilke kontonumre de forskellige kontoer har, og hvilke der skal matches.

Hvilken konto er Nettoløn i Billy?

Du skal være opmærksom på, at kontoen Nettoløn er og skal være din bankkonto. Så i stedet for at oprette kontoen Nettoløn, skal du indtaste det konto nr. som vedrører Nettoløn kontoen ind på din bankkonto i Billy.

Rigtig god fornøjelse med automatisering af dine lønposteringer.