Eksport af kassekladde

Dato:13. juni 2022
Læsetid:1 minut

Har du behov for at lave et udprint eller eksport af kassekladden, kan du let gøre det i Billy.

Denne artikel vil vise dig hvordan du laver et excel-udtræk af kassekladden i Billy. Hvis du ønsker at få det ud som PDF, gemmer du blot excel filen i et PDF format.

Eksporter kassekladden i Billy

Du finder først kassekladden under Bogføring → Kassekladde og laver bogføringen. Efter du har bogført, men ikke godkendt kassekladden, kan du lave en eksport af kassekladden ved at vælge Mere → Eksporter (som enten .csv eller .xls)

Vælger du .xls filformatet, vil du få en Excel fil der kan se således ud:

Denne kan du sagtens rette i og importere igen. For at kunne importere filer til kassekladden, skal du være opmærksom på nogle forskellige ting. Dem kan du læse om i vores support artikel om import af kassekladde.