Eksportér kontoudtog for en kunde

Forfatter:Frederik Damgaard Kornvig
Dato:1. november 2021
Læsetid:1 minut

Du kan eksportere et kontoudtog for en specifik kunde i dit kundekartotek.

Kontoudtoget er en oversigt over indbetalinger og udbetalinger på en konto. Det vil sige, at du har mulighed for at se, hvor meget en specifik kunde skylder eller har til gode i din virksomhed.

Kontoudtoget kan samtidig bruges til at dobbelttjekke, om det stemmer overens med det din kunde har modtaget af fakturaer fra dig.

Sådan gør du

• Vælg Kontakter
  • Vælg den specifikke kunde
  • Klik på Mere > Ekporter og vælg den filtype, som du ønsker at eksportere kontoudtoget i.

Har du spørgsmål til eksport af kontoudtog eller andet, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.